Termékek Menü

Zeneoktató csomag

Ár:
16.506 Ft (12.997 Ft + ÁFA)
Cikkszám: MI-00059
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Az egyes lapokba beillesztett kották életre is kelnek, vagyis megszólalnak, szemléletesen mutatja be egy szimfonikus zenekar hangszereit - képekben, hangzásban - külön-külön és együttesen is...

Leírás és Paraméterek

1. A középkor zenéje - a gregorián

A multimédiás CD-ROM nagy lehetőséget kínál a zenetörténet szemléletes tanításában, tanulásában. Segítségével bepillanthatunk abba a korba, amelyben a gregorián ének élt és virágzott. Megismerkedhetünk a gregorián ének történetével, műfajaival, liturgikus szerepével, az egyházi hangnemekkel, a hangjegyírás kialakulásával, különböző notációkkal, a latin nyelv kiejtési szabályaival. A gregorián ének tanulásában a multimédia kínálta lehetőségek közül a kottakép és a hang egyidejű szemlélése állhat a legnagyobb szolgálatunkra, ezért az egyes lapokba beillesztett kották életre is kelnek, vagyis megszólalnak.

2. A szimfónikus zenekar hangszerei

A CD-n található multimédiás anyag szemléletesen mutatja be egy szimfonikus zenekar hangszereit - képekben, hangzásban - külön-külön és együttesen is. A mű nem csak ének-zene, hanem osztályfőnöki, illetve bármely művészeti tartalmú tantárgy óráján jól alkalmazható. Korosztálytól független.
Csomag tartalma 2 CD
Házhozszállítás 5-10 munkanap
Intézmény általános iskola, középiskola
Licenc 1 gépes
Tantárgy ének-zene
A középkor zenéje
A szimfónikus zenekar hangszerei

Megjegyzés

Korlátlan licenc is megrendelhető

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő