Termékek Menü

Varázsbetű Sudoku 4 az 1-ben (CD)

Ár:
24.700 Ft (19.449 Ft + ÁFA)
Cikkszám: VA-000001
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Olvasást és gondolkodást fejlesztő játék. Ha egy tanuló már rengeteget kínlódott az olvasással, akkor ez a szoftver neki való: úgy fog olvasni, hogy észre sem veszi, fejleszti az alak és formafelismerést, a memóriát, a sorrendiség képességét...

Leírás és Paraméterek

Varázsbetű Sudoku 4 az 1-ben olyan játék, mely felkelti a versenyszellemet a gyermekekben, és így fejleszti az olvasáshoz szükséges képességeket, az alak és formafelismerést, a memóriát, a sorrendiség képességét, a tájékozódási képességet. Engedje játszani gyermeket ezzel a szoftverrel, és már pár hét után észrevehető lesz a javulás. Gyermek jobban teljesít az iskolában, nem nevetik ki osztálytársai, jobb jegyeket hoz haza, önbizalma, önértékelése erősödik. Ha egy tanuló már rengeteget kínlódott az olvasással, akkor ez a szoftver neki való: úgy fog olvasni, hogy észre sem veszi. Sőt, még élvezni is fogja.

A szoftver négy játéktípust kínál. A játékot nem csak a megszokott módon, számokkal, hanem betűkkel, szótagokkal, és képekkel is játszhatja. E játéktípusok, betű-, szótag-, és képkészletét úgy állítottuk össze, hogy az a lehető leghatékonyabban fejlessze a gyermek olvasási képességét, formafelismerését, és logikus gondolkodását.

Miért érdemes megvásárolni a Varázsbetű Sudoku 4 az 1-ben programot Mert
  • észrevétlenül, játékosan tanít,
  • fejleszti az olvasási képességet,
  • fejleszti a logikus gondolkodást,
  • javítja az alak- és formafelismerési képességet,
  • javítja a szerialitást, azaz a sorrendiség képességét,
  • pontosan beállíthatja a gyermekének megfelelő fokozatot, gyermeke versenyezhet, és ez még jobban motiválja a játékra.
Házhozszállítás 5-10 munkanap
Intézmény általános iskola
Licenc 1 gépes
Tantárgy írás-olvasás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!