Termékek Menü
0

Tini-akták: Mi az igazság az apa-fia kapcsolatról (DVD)

Tini-akták: Mi az igazság az apa-fia kapcsolatról (DVD) Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
25.974 Ft (20.452 Ft + ÁFA)
Cikkszám: DT-00156
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
A film bemutatja azokat a hibás magatartásformákat és téveszméket, amelyekkel a tizenévesek és a felnőttek viseltetnek egymással szemben, és hogy, hogyan vezetnek ezek kölcsönös haraghoz és csalódottsághoz.

Leírás és Paraméterek

A tinédzserkorra - a jelentős testi, érzelmi és szellemi változás korára - általában az erőteljes csaták jellemzők a szülőkkel, akik néhány éve még példaképként szolgáltak a fiatalok számára. Ahogy a fiatalok a gyerekkorból a független és ígéretes felnőttkor felé haladnak, egyre inkább úgy tűnik, hogy ők és szüleik két különböző és egymással ellentétes világba sodródnak. Néha a helyzet reménytelenül kilátástalanná válik, ami további zavarokhoz vezet.
Mikor a kommunikáció megszűnik és a kapcsolatot csalódottság, harag és téveszmék uralják, hogyan remélheti egy tizenéves és az apja, hogy előbb-utóbb kölcsönös megértésre és tiszteletre talál
A 'Tini-akták: Mi az igazság az apa - fia kapcsolatban' ezt a bonyolult helyzetet vizsgálja, feltárva mindazokat a nyomasztó problémákat, amelyek a tizenévesek és a felnőttek kettészakadt világát jellemzik, illetve kapcsolódási pontokat keres a viselkedés, a bizalom és a megismerés területén. A program kiváló alapot nyújt az apa/fiú, szülő/gyerek viszonyokkal kapcsolatos gondolatokhoz és vitákhoz, arra ösztönözve mind a tizenéveseket, mind a szülőket, hogy értékeljék újra érzelmeiket véleményüket és viselkedésüket.

A film mellé TANÁRI ÓRAVEZETŐ FÜZETET ajánlunk, amely megkönnyíti az óra levezetését és a téma feldolgozását.

Az oktatófilmet a KAB-FE-10 pályázathoz is ajánljuk.
Házhozszállítás 5-10 munkanap
Intézmény általános iskola, középiskola
Kiadó Digitális Tananyag Kft
Licenc 1 gépes
Tantárgy osztályfőnöki óra

Megjegyzés

Az oktatófilmet a KAB-FE-10 pályázathoz ajánljuk.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő