Termékek Menü
0

Tini-akták: Mi az igazság a fiú-lány kapcsolatról (DVD)

Tini-akták: Mi az igazság a fiú-lány kapcsolatról (DVD) Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
25.974 Ft (20.452 Ft + ÁFA)
Cikkszám: DT-00150
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
A program célja, hogy megfogalmazza azt a tényt, mely szerint nem elég, hogy érzelmileg kötődjön egymáshoz egy férfi és egy nő, ha a kapcsolatból hiányzik az egymás iránti megértés és tolerancia.

Leírás és Paraméterek

Az egészséges kapcsolat tág teret enged a egyéniségnek, a legjobbat hozza ki mindkét félből és jó hatással van a személyiségfejlődésre. Ennek fenntartásához ugyanakkor nélkülözhetetlen, hogy mindkét személyiség elfogadja a másik különbözőségét és képes legyen kompromisszumokat kötni mindaddig, amíg az lehetséges.
Amikor a kommunikáció megromlik, és a kapcsolat egymás hibáztatásába, téves észlelésekbe és csalódottságba csap át, vajon hogyan lesz képes egy fiatal pár fenntartani egymás megbecsülését és tiszteletét

A 'Tini-akták - Mi az igazság a fiú-lány kapcsolatról' ezt a fontos kérdést vizsgálja eredeti megközelítésben, sok humorral, megvilágítva, mennyire sajátosan érzékelheti az egyén a világot és hangsúlyozva az empátia és az elfogadóképesség fontosságát. A program célja, hogy megfogalmazza azt a tényt, mely szerint nem elég, hogy érzelmileg kötődjön egymáshoz egy férfi és egy nő, ha a kapcsolatból hiányzik az egymás iránti megértés és tolerancia, illetve azt a másik nem iránt táplált sztereotípiák és téveszmék irányítják. - kb 30 perc.

Az oktatófilmet a KAB-FE-10 pályázathoz is ajánljuk.
Házhozszállítás 5-10 munkanap
Intézmény általános iskola, középiskola
Kiadó Digitális Tananyag Kft
Licenc 1 gépes
Tantárgy osztályfőnöki óra

Megjegyzés

Az oktatófilmet a KAB-FE-10 pályázathoz ajánljuk.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő