Termékek Menü

Természetismeret alsósoknak csomag

Ár:
138.970 Ft (109.425 Ft + ÁFA)
Cikkszám: ST-00018
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Az ifjú felfedezők atlasza kicsit mesél, kicsit szórakoztat. Közben sok fontos dologra megtanít: a világegyetem és az idő, tájékozódás, növényi és állati élőhelyek valamint egy film ami a Marsra kalauzolja a diákokat

Leírás és Paraméterek

I. Ifjú felfedezők atlasza 1. - A világegyetem és az idő

Az első rész témája a világegyetem és az idő.Kicsit mesél, kicsit szórakoztat. Közben sok fontos dologra megtanít, aminek hasznát vehetik az iskolai tanulásban is. Akik még csak ismerkednek a betűkkel, a rajzok és képek segítségével élhetik át Kukkancs és kiskutyája, Szippancs élményeit. A nagyobbakat a történet, a térképek és a magyarázat vezeti. Az olvasó a távoli ismeretlenben csöppen a két barát utazásába, majd körbejárja velük a Földet.

II. Ifjú felfedezők atlasza 2. - Tájékozódás

A második rész témája a tájékozódás. Kicsit mesél, kicsit szórakoztat. Közben sok fontos dologra megtanít, aminek hasznát vehetik az iskolai tanulásban is. Akik még csak ismerkednek a betűkkel, a rajzok és képek segítségével élhetik át Kukkancs és kiskutyája, Szippancs élményeit. A nagyobbakat a történet, a térképek és a magyarázat vezeti. Az olvasó a távoli ismeretlenben csöppen a két barát utazásába, majd körbejárja velük a Földet.

III. Ifjú felfedezők atlasza 3. - Növényi és állati élőhelyek

A harmadik rész témája,a növényi és állati élőhelyek.Kicsit mesél, kicsit szórakoztat. Közben sok fontos dologra megtanít, aminek hasznát vehetik az iskolai tanulásban is. Akik még csak ismerkednek a betűkkel, a rajzok és képek segítségével élhetik át Kukkancs és kiskutyája, Szippancs élményeit. A nagyobbakat a történet, a térképek és a magyarázat vezeti. Az olvasó a távoli ismeretlenben csöppen a két barát utazásába, majd körbejárja velük a Földet.

Ezt az egyszerűen kezelhető, különösebb számítástechnikai ismeretet nem igénylő CD-sorozatot azért fejlesztettük ki, hogy lehetővé tegyük minden pedagógus számára tantárgyának magas szintű és a korszerű technikai lehetőségeket kihasználó szemléltetését. Egyaránt használható interaktív táblával, projektorral vagy iskolai számítógépes hálózaton (segédprogrammal).

A CD-k licence: 3 gépes

IV. Célállomás a Mars (DVD)

Két fiatal Mars-kutató - Michael és Michelle - bemutatja nekünk ezt a titokzatos bolygót és számos érdekességet osztanak meg velünk. A két tinédzser egy hosszú űrutazást tesz, megismerik a Mars ásványkincseit, környezetét és felszíni adottságait. Megismerkedünk azokkal az elemekkel amelyek mind a Marson, mind a Földön is megtalálhatók. Többek között megtudjuk, hogy egy nap kb. 62 perccel hosszabb a Mars bolygón mint a Földön. A NASA által használt szondák (Viking I, II) segítségével látványos 3D-s képekben gyönyörködhetünk. Csatlakozzanak a két fiatalhoz és ismerjék meg a Mars bolygót!
A film hossza kb. 30 perc
Csomag tartalma 3 CD, DVD
Házhozszállítás 5-10 munkanap
Intézmény általános iskola
Kiadó Stiefel Kiadó, Digitális Tananyag Kft.
Licenc 3 gépes
Tantárgy környezetismeret
Ifjú felfedezők atlasza 1.
Ifjú felfedezők atlasza 2.
Ifjú felfedezők atlasza 3.
Célállomás a Mars

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő