Termékek Menü

Tanteremfelügyelet szoftver III. - oktatóanyag nélkül (CD)

Ár:
0 Ft (0 Ft + ÁFA)
Cikkszám: SAN-0003
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Sanako Study 500 és Sanako Study Exam 

Leírás és Paraméterek

Sanako Study 500

Oktatási platform bármely tantárgy oktatásához számítógép teremben, audio kommunikációval és tanterem felügyelettel

A SANAKO Study 500 szoftver-alapú oktatási megoldás a multimédiás eszközök és az internet használatát egyesíti nélkülözhetetlen tanterem-felügyeleti eszközökkel. A Study 500 által a tanárok minden területen hatékony képzést nyújthatnak. A termék egy tisztán szoftveres megoldás, a használatához nincs szükség semmilyen kiegészítő hardvereszközre. A szoftver egyszerűen beilleszthető a meglévő infokommunikációs környezetbe, így ideális megoldást jelent az egész iskolát átfogó oktatás számára.

Miért Sanako Study 500
Mert:
  • -Tanárok is részt vettek a szoftver kifejlesztésében - használata egyszerű és logikus.
  • A tanárok és a diákok valóban kedvelik
  • Egyedüli megoldás a piacon, amely beépített innovatív oktatási tevékenységeket tartalmaz.
  • Tanítson vele bármilyen tantárgyat - minden oktatójuk létrehozhatja saját oktatási profilját.
  • Magyar nyelvű felhasználói felület, használati és technikai útmutatók

Sanako Study Exam

A SANAKO Study Exam hozzon létre változatos teszteket, ellenőrizze hatékonyan a tanulók teljesítményét, és spóroljon időt amit eddig a dolgozatok javításával töltött. A SANAKO Study Exam megoldással a számonkérés egy merőben új formáját alkalmazhatja a PC-tantermekben tartott óráin. A szoftver olyan vizuális eszközt nyújt, mely segíti a tanárokat számos különböző kérdéstípuson alapuló teszt létrehozásában, összeállításában, valamint az eredmények megtekintésében és értékelésében.

  • A Vizsga Varázsló segítségével az oktatók a tanulók bármilyen készségének vagy képességének tesztelésére tudnak tesztkérdéseket létrehozni
  • A tanár beállíthatja a rendelkezésre álló időt, utasításokat adhat, és kiküldés előtt áttekintheti az összeállított tesztet
  • Az eredményeket a szoftver automatikusan előállítja, így a tanár azonnali visszajelzést kap a diákok teljesítményéről. Az eredmények elmenthetők, nyomtathatók vagy kiküldhetők a diákoknak
  • Minden tantárgyban és témában készíthet felmérőket, melyekhez hozzáadhat képeket és segítő tippeket is
  • A SANAKO Study Exam moduláris. A Sanako Study 500 vagy 700 szoftverbe integrálható, de önállóan is használható

A Sanako tanítási és tanulási eszközöket vezető tanárok fejlesztették ki Finnországban. A Sanako cég a tantermi technológiai megoldások területén több mint 40 éve vezető cég.

Szoftveres eszközei lehetővé teszik, hogy az oktatók gazdag és interaktív tanulási élményeket hozzanak létre. A Sanako Study szoftver (500, 700) magyar nyelvű menüt is tartalmaz, és a (mindig) fontos használati útmutatók is lokalizáltak magyarul.

Hogyan ismerje fel a jó oktatási platformot

1. A diákok csoportosítása nagyon fontos, amikor a tanár szeretné a tanulókat csoportokra bontani egy osztályon belül.
Minden osztályban vannak erősebb diákok és olyanok, akiknek több segítségre és támogatásra van szükségük - a Sanako platformnál a tanár létrehozhat 6 különböző diákcsoportot, és minden csoport saját gyakorlatokkal dolgozhat pl. saját interaktív tananyagokkal.

2. A tantermi kommunikáció nagyon fontos. A tanároknak audio kommunikációt is használniuk kell, hogy hatékonyan beszéljenek a diákokkal - A tanárok a Sanako platformnál az audio kommunikációt sok szempont szerint használhatják, beszélhetnek egy diákkal, egy csoporttal vagy az egész osztállyal anélkül, hogy a többi diákot zavarnák.
Emellett használhatják a szöveges üzenetküldést és a chat funkciót is.

3. A kommunikációs rendszer ne csak egy irányban vagy korlátozottan működjön. Nem elég, hogy a tanároknak van eszköze, hogy beszéljenek a diákokkal, de a diákoknak is fontos, hogy legyen eszköze, hogy a tanárral kommunikáljanak (strukturált módon). A tanároknak a diáktól, csoporttól vagy az egész osztálytól a visszajelzést könnyen és gyorsan kellene megkapniuk. A Sanako Study platformban benne van az Élő Visszacsatolás, ahol a tanár egy gombnyomással rákérdezhet a diákoktól, hogy mennyire értik az elhangzottakat, és a diákoktól színkódos választ azonnal megkapják.
Ez a tanároknak értékes időmegtakarítás és ismét egy nagyon erős pedagógiai eszköz.

4. A jó tanulási platformnak tartalmaznia kell a diák alkalmazásokat amit a diákok használnak a gyakorlás során. A Sanako Diák Lejátszó alkalmazás számos nagyszerű tanulási funkcióval rendelkezik, mint például könyvjelzők, fájlterület vagy tanári segítségkérés. A diák alkalmazás nélkül a rendszer olyan, mintha fél megoldás lenne csak.

5. Fontos, hogy egyszerű legyen az oktatási tananyagok kezelése és kiosztása a diákok részére. A Sanako szoftvereknek része a tananyag elindítási funkció, ami azt jelenti, hogy bármely oktatási anyag másolható és azonnal el is indítható a diák lejátszókon. A tanárok a különböző csoportoknak akár különböző tananyagokat is elindíthatnak. A Sanakonak erre nagyszerű fájl csoportosítási eszköze van, hogy ezt egyszerű módon kezelje.
A tanárok összegyűjthetik, megnézhetik, csoportosíthatják a tananyagot még a tanóra kezdete előtt, vagy bármikor ha úgy akarják. Minden tanárnak, aki használja a rendszert, saját fájlterülete van a tananyagai összegyűjtésére és tárolására.

6. A Sanakonál a tanár csevegést indíthat minden diák csoportnak, majd a tanulók egymással a csoporton belül tudnak csevegni. Ezt tapasztalatok szerint a diákok nagyon szeretik.
A tanár egy nézetben látja és kontrollálhatja az összes csevegést, ha szükséges ezeket elmentheti és nyomtathatja. (Ez jó példa a modern eszközökre, melyet a diákok a mindennapokban is használnak, itt pedig az oktatás részévé válik, melyet a tanár teljes mértékben ellenőrizhet.)

7. Győződjön meg róla, hogy a platformja minden tanárnak támogatást ad! Sanako platform használható például a biológia, a történelem vagy a matematika tanárok által is - minden tanár el tudja menteni saját beállításait, tananyagait, amit használni szeretne az osztályban. Egész iskolának és minden tanárnak platformot nyújtunk.

8. Tevékenység alapú tanítás. Tanárok fejlesztették ki a Sanako pedagógiai platformot, így könnyen használható, nem túl sok a döntési kényszer és sok almenü kiválasztás ismétlődő.
Minden tanár beállíthatja a diák pozíciókat (osztály elrendezés), ahogy a diákok a tanteremben ülnek. A Sanakonak fontos, hogy a rendszer könnyen használható legyen. Célunk, hogy minden tanár tudja használni, nemcsak az IT-tanárok!

9. A Sanako megoldásoknak egy 'érzetük és kinézetük,, van. A jó oktatási megoldások modulárisak. A Sanako megoldásokat több modullal is kiegészíthetik, pl. Exam modul.

Ezután az Exam modul egy beépített tevékenységként fog működni a platformban, és a tanárok egyszerűen elindíthatnak és gyűjthetnek be teszteket a diákoktól, mert ez automatikus funkció lesz.
Házhozszállítás 5-10 munkanap
Intézmény általános iskola, középiskola
Kiadó Sanako
Licenc 1 gépes

Megjegyzés

Az ár felöl érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!