Termékek Menü

Nyelvoktató keretrendszer (CD)

Ár:
0 Ft (0 Ft + ÁFA)
Cikkszám: SAN-0006
Átlagos értékelés: Nem értékelt
SANAKO Lab 90

Leírás és Paraméterek

A professzionális SANAKO Lab 90 nyelvoktató rendszer egy egyedülálló, oktatóvezérelt nyelvi labor, melynek működése logikus, használata könnyű és élvezetes. A Lab olyan eszközöket kínál, amelyek segítségével folyamatosan fenntartható a diákok motivációja, miközben elsajátítják a szakmai és személyes fejlődésükhöz szükséges nyelvi készségeket.

Az egyszerűen használható digitális felvevőegységgel és tanári számítógéppel felszerelt SANAKO Lab 90 méretezhető és sokoldalú megoldás. A diákok digitális felvevőegységet kapnak, amellyel számos ösztönző tanulási tevékenységben vehetnek részt, akár egyedül, akár csoportosan vagy párokban. A tanár az osztályt különböző csoportokra bonthatja, és minden csoport számára akár különböző tanulási hanganyagokat és feladatokat jelölhet ki. Például amíg az egyik csoport egy témáról beszélget, addig a másik a hallás utáni szövegértést gyakorolja.

Az oktatónak csak annyit kell tennie, hogy két csoportot hoz létre, kijelöli a csoporttagokat és a tevékenységeket. Ezzel lehetővé válik, hogy a tanulók olyan tananyagokkal tanulhassanak, melyek a képességeiknek és tudásuknak legjobban megfelelnek. Így a diákok maximálisan profitálhatnak a gyakorlatokból. Az eredmény: mindenki számára hatékonyabb tanulás a nyelvórán.

A SANAKO Lab 90 a következő beépített tevékenységeket tartalmazza:
  • Hallás utáni szövegértés
  • Telefonos beszélgetés
  • Olvasási feladat
  • Páros megbeszélés
  • Csoportos megbeszélés
  • Modell utánzás
  • Tesztek (igaz-hamis, feleletválasztós)

A Sanako tanítási és tanulási eszközöket vezető tanárok fejlesztették ki Finnországban. A Sanako cég a tantermi technológiai megoldások területén több mint 40 éve vezető cég.

Szoftveres eszközei lehetővé teszik, hogy az oktatók gazdag és interaktív tanulási élményeket hozzanak létre. A Sanako Study szoftver (500, 700) magyar nyelvű menüt is tartalmaz, és a (mindig) fontos használati útmutatók is lokalizáltak magyarul.

Hogyan ismerje fel a jó oktatási platformot

1. A diákok csoportosítása nagyon fontos, amikor a tanár szeretné a tanulókat csoportokra bontani egy osztályon belül.
Minden osztályban vannak erősebb diákok és olyanok, akiknek több segítségre és támogatásra van szükségük - a Sanako platformnál a tanár létrehozhat 6 különböző diákcsoportot, és minden csoport saját gyakorlatokkal dolgozhat pl. saját interaktív tananyagokkal.

2. A tantermi kommunikáció nagyon fontos. A tanároknak audio kommunikációt is használniuk kell, hogy hatékonyan beszéljenek a diákokkal - A tanárok a Sanako platformnál az audio kommunikációt sok szempont szerint használhatják, beszélhetnek egy diákkal, egy csoporttal vagy az egész osztállyal anélkül, hogy a többi diákot zavarnák.
Emellett használhatják a szöveges üzenetküldést és a chat funkciót is.

3. A kommunikációs rendszer ne csak egy irányban vagy korlátozottan működjön. Nem elég, hogy a tanároknak van eszköze, hogy beszéljenek a diákokkal, de a diákoknak is fontos, hogy legyen eszköze, hogy a tanárral kommunikáljanak (strukturált módon). A tanároknak a diáktól, csoporttól vagy az egész osztálytól a visszajelzést könnyen és gyorsan kellene megkapniuk. A Sanako Study platformban benne van az Élő Visszacsatolás, ahol a tanár egy gombnyomással rákérdezhet a diákoktól, hogy mennyire értik az elhangzottakat, és a diákoktól színkódos választ azonnal megkapják.
Ez a tanároknak értékes időmegtakarítás és ismét egy nagyon erős pedagógiai eszköz.

4. A jó tanulási platformnak tartalmaznia kell a diák alkalmazásokat amit a diákok használnak a gyakorlás során. A Sanako Diák Lejátszó alkalmazás számos nagyszerű tanulási funkcióval rendelkezik, mint például könyvjelzők, fájlterület vagy tanári segítségkérés. A diák alkalmazás nélkül a rendszer olyan, mintha fél megoldás lenne csak.

5. Fontos, hogy egyszerű legyen az oktatási tananyagok kezelése és kiosztása a diákok részére. A Sanako szoftvereknek része a tananyag elindítási funkció, ami azt jelenti, hogy bármely oktatási anyag másolható és azonnal el is indítható a diák lejátszókon. A tanárok a különböző csoportoknak akár különböző tananyagokat is elindíthatnak. A Sanakonak erre nagyszerű fájl csoportosítási eszköze van, hogy ezt egyszerű módon kezelje.
A tanárok összegyűjthetik, megnézhetik, csoportosíthatják a tananyagot még a tanóra kezdete előtt, vagy bármikor ha úgy akarják. Minden tanárnak, aki használja a rendszert, saját fájlterülete van a tananyagai összegyűjtésére és tárolására.

6. A Sanakonál a tanár csevegést indíthat minden diák csoportnak, majd a tanulók egymással a csoporton belül tudnak csevegni. Ezt tapasztalatok szerint a diákok nagyon szeretik.
A tanár egy nézetben látja és kontrollálhatja az összes csevegést, ha szükséges ezeket elmentheti és nyomtathatja. (Ez jó példa a modern eszközökre, melyet a diákok a mindennapokban is használnak, itt pedig az oktatás részévé válik, melyet a tanár teljes mértékben ellenőrizhet.)

7. Győződjön meg róla, hogy a platformja minden tanárnak támogatást ad! Sanako platform használható például a biológia, a történelem vagy a matematika tanárok által is - minden tanár el tudja menteni saját beállításait, tananyagait, amit használni szeretne az osztályban. Egész iskolának és minden tanárnak platformot nyújtunk.

8. Tevékenység alapú tanítás. Tanárok fejlesztették ki a Sanako pedagógiai platformot, így könnyen használható, nem túl sok a döntési kényszer és sok almenü kiválasztás ismétlődő.
Minden tanár beállíthatja a diák pozíciókat (osztály elrendezés), ahogy a diákok a tanteremben ülnek. A Sanakonak fontos, hogy a rendszer könnyen használható legyen. Célunk, hogy minden tanár tudja használni, nemcsak az IT-tanárok!

9. A Sanako megoldásoknak egy 'érzetük és kinézetük,, van. A jó oktatási megoldások modulárisak. A Sanako megoldásokat több modullal is kiegészíthetik, pl. Exam modul.

Ezután az Exam modul egy beépített tevékenységként fog működni a platformban, és a tanárok egyszerűen elindíthatnak és gyűjthetnek be teszteket a diákoktól, mert ez automatikus funkció lesz.
Házhozszállítás 5-10 munkanap
Intézmény általános iskola, középiskola
Kiadó Sanako
Licenc 1 gépes

Megjegyzés

Az ár felöl érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!