Termékek Menü

Digitális angol nyelv - oktatócsomag I.

Ár:
87.376 Ft (68.800 Ft + ÁFA)
Cikkszám: ST-00006
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Az angol ábcé: az angol nyelv elsajátításának első lépcsőfoka; Basic Facts about Great Britain: az angol országismeret bemutatásának egyik alapvető eszköze

Leírás és Paraméterek

1. Az angol ábécé

Az angol nyelv elsajátításának első lépcsőfoka.

Az oktató CD az Angol ABC elsajátításához nyújt segítséget. Alkalmazásásval könnyedén be lehet gyakoroltatni az angol ABC betűinek kiejtését és felismerését. A CD-n található játékos feladatok segítségével az angol hangok fonetikai átírását sajátíthatják el a tanulók.

Ezt az egyszerűen kezelhető, különösebb számítástechnikai ismeretet nem igénylő CD-sorozatot azért fejlesztettük ki, hogy lehetővé tegyük minden pedagógus számára tantárgyának magas szintű és a korszerű technikai lehetőségeket kihasználó szemléltetését. Egyaránt használható interaktív táblával, projektorral vagy iskolai számítógépes hálózaton (segédprogrammal)

2. Basic Facts about Great Britain

Angol nevezetességek,képek

A Stiefel hasonló című oktatótablója több mint 10 éve az angol országismeret bemutatásának egyik alapvető eszköze. A CD-változat jelentősen kibővíti a lehetőségeket. Áttekintést ad Nagy-Britannia történetéről, gazdaságáról, államrendszeréről és szokásairól. Nagy segítség az érettségire és nyelvvizsgára készülők számára!

Segíti a berögzülést, ha a nagy iskolai tablóval, illetve a hozzá készített Fixi tanulói munkalappal használja együtt.
Csomag tartalma 2 CD
Házhozszállítás 5-10 munkanap
Intézmény általános iskola
Kiadó Stiefel
Licenc 3 gépes
Tantárgy angol nyelv
Angol ABC
Basic Facts about Great Britain

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!