Termékek Menü

Fúga - Zenei képességfejlesztő szoftver (CD)

Ár:
264.147 Ft (207.990 Ft + ÁFA)
Cikkszám: ITE-001
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Az ének-zene órákat élvezetesebbé, változatosabbá teszi a zenei készségeket és ismereteket bővítő Fúga szoftver a MIDI billentyűzettel. Hatékonyan hozzájárul az művészeti tudatosság és kifejezőkészség fejlesztéséhez.

Leírás és Paraméterek

A zenei multimédiás program játékos megoldások sokaságát kínálja a zenei képességfejlesztés különböző területein, ugyanakkor változatos gyakorlási lehetőségeket biztosít kezdőtől a haladó szintig, minden korcsoport számára.

A program felépítése:
A fejezetek (12) nehézségi szintek szerint épülnek egymásra. Mindegyik fejezet tartalmaz kreatív feladatokat a zenei memória, a ritmus, dallamírás fejlesztéséhez, a haladó szinteken a hangköz, akkord, skála területeit is beleértve.A zenei lexikon segítségével megismertethetők alapvető zenei fogalmak, zeneszerzők és hangszerek.
A szócikkekhez tartozó magyarázatot zenei részletek és képek teszik teljessé, melyek aztán különböző játékos feladatokon keresztül gyakoroltathatók. A kreatív kottázó segítségével a tanulók gyakorlatban ismerik meg az ütem, a ritmus, a dallam és a komponálás mibenlétét.
A számítógéphez kapcsolt MIDI billentyűzet (opció), biztosítja a zongora billentyűzettel való ismerkedést, mely a programon keresztül gyakorlásra és különböző feladatok megoldására is lehetőséget nyújt.

Tanári menedzsment rendszer:
A tanárnak lehetősége van osztályra, illetve egyénre szabott feladatsorok összeállítására, illetve - a programban szereplő több száz példán kívül - saját mintapéldák készítésére. Az összeállítás része a pedagógiai ajánló és kézikönyv, mintaleckékkel.

Szállítás: A megrendeléstől számított 3-4 hét!
Házhozszállítás 2-3 hét
Intézmény általános iskola, középiskola
Licenc korlátlan
Tantárgy ének-zene

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő