Termékek Menü

Sunflower - Fizika 5-12. oszt. - osztály licensz

Ár:
493.319 Ft (388.440 Ft + ÁFA)
Cikkszám: EDW-011
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Sunflower Fizika

A fizika tanítása és tanulása során gyakran találkozunk olyan jelenségekkel, melyek bemutatása, megjelenítése nagyon nehéz az atomi méretek, a technikai nehézségek (lassú folyamatok bemutatása), vagy éppen a veszélyesség (radioaktivitás) miatt.
Ezen a problémán segít a Sunflower Fizika interaktív szimulációinak gyűjteménye, amelyek segítségével a fizika órán bemutatható kísérletek köre jelentősen bővül. A szimulációk interaktív módon használhatóak, a természeti jelenség jellemző paraméterei változtathatóak. Az előre beállított kísérleteket elindítva az adott objektumok mozgásba lendülnek, és a jelenségeket leíró paraméterek változása figyelemmel kísérhető.
Az animációk, szimulációk mellett olyan eszközöket is találunk a gyűjteményhez mellékelve, amelyek nagy segítséget nyújtanak a virtuális kísérletek során mért adatok kiértékelésében. Táblázat- és grafikonszerkesztő, időmérésre szolgáló óra és a az eredmények megosztására alkalmas eszköz is a felhasználók rendelkezésére áll. Ez lehetővé teszi, hogy a kísérletek során kapott mért értékek valódi fizikai tartalmat nyerjenek.
A diákok különböző feladatlapokkal, kvíz kérdésekkel akár önállóan is fel tudják dolgozni a tananyagokat. A kérdésekre adott válaszok kiértékelhetők, a válaszok és a személyre szóló eredmények kinyomtathatók, és így a későbbi tanulás során újra felidézhetők.

Az alábbi témák feldolgozását támogatja az 5-12 évfolyam számára:
o A Föld a világűrben
o Atomfizika
o Erők és mozgás
o Egyszerű áramkörök
o Hang
o Hullámok
o Motorok és generátorok
o Szín

Az oktatóprogram elérhető CD ROM és online verzióban is. Az online verzió a multimédia állományon túl egy olyan tanulási környezetet is kínál, amely a tanár számára tudásmérési, tudásértékelési eszközöket biztosít és lehetővé teszi a diákok munkacsoportokba való szervezését. Az alábbi funkciók érhetőek el a teljesség igénye nélkül:
o feladatok kiosztása tanulóknak
o a feladatok elvégzésének nyomon követése,
o a feladatok értékelése és visszajelzés küldése a tanulóknak,
o egyéni feladatok, anyagok feltöltése

Az eszköz alkalmazása egyszerű, interaktív táblán is használható.
Akkreditált digitális tananyag.
Házhozszállítás 1 hét
Intézmény általános iskola
Licenc 1 tanár, 40 tanuló
Tantárgy fizika

Megjegyzés

Tantermi licensz: 1 tanár, max. 40 tanuló

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!