Termékek Menü
0

Szobákba zárt titkok

Szobákba zárt titkok Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
25.974 Ft (20.452 Ft + ÁFA)
Cikkszám: DT-00174
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
A dokumentumfilm a családon belüli erőszakról, a fizikai és lelki terrorról szól, három asszony, Jutka, Évi, Ica és gyermekeik történetén, sorsán keresztül, melyet három éven át követtünk nyomon.

Leírás és Paraméterek

A dokumentumfilm a családon belüli erőszakról, a fizikai és lelki terrorról szól, három asszony, Jutka, Évi, Ica és gyermekeik történetén, sorsán keresztül, melyet három éven át követtünk nyomon. Az ELTE Jogi Karán szervezett Büntetőklinika kurzuson az egyik érintett osztja meg tapasztalatait a leendő jogászokkal. Rögzítettük továbbá a NANE Egyesület által szervezett, a családon belüli erőszak elleni demonstrációt is, amelyen, a bántalmazottakon kívül, felszólalt többek között Morvai Krisztina büntetőjogász, a Női és Gyermekjogi Oktató és Kutató Központ vezetője is, felhívva a döntéshozók figyelmét arra, hogy a családon belüli erőszak - amely hazánkban legalább egymillió nőt és a hozzájuk tartozó gyermeket érint - nem lehet magánügy!

Támogató: Kanadai Nagykövetség, Soros Alapítvány, Budapesti Nyílt Társadalom Intézet Alapítvány (OSI), Alkotmány- és Jogpolitikai Intézet (COLPI), NEKÖM

32 perc

Az oktatófilmet a KAB-FE-10 pályázathoz is ajánljuk.
Házhozszállítás 5-10 munkanap
Intézmény általános iskola, középiskola
Kiadó Digitális Tananyag Kft
Licenc 1 gépes
Tantárgy osztályfőnöki óra

Megjegyzés

Az oktatófilmet a KAB-FE-10 pályázathoz ajánljuk.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő