Termékek Menü

Szépírás II. (CD)

Ár:
4.000 Ft (3.150 Ft + ÁFA)
Cikkszám: MK-00081
Átlagos értékelés: Nem értékelt
A késleltetett írástanítási stratégia előnye, hogy mentesíti a gyerekeket a feszített tanulási tempótól, hiszen az írástanulásnak nem kell együtt haladnia a betűk megismerésével, az olvasástanulás menetével - a Szépírás II. c. tankönyvhöz készült!

Leírás és Paraméterek

A Szépírás II. az írás gyakorlását szolgálja, folytatván a Szépírás I. által megkezdett előkészítő fejlesztést. Mindkét kiadvány célja, hogy a késleltetett írástanítás módszerét alkalmazva a bevezető iskolaszakaszban felkészítse a gyerekeket az írott betű alakok elsajátítására és használatára.

A késleltetett írástanítási stratégia előnye, hogy mentesíti a gyerekeket a feszített tanulási tempótól, hiszen az írástanulásnak nem kell együtt haladnia a betűk megismerésével, az olvasástanulás menetével.

A szerző sokéves tanítói gyakorlatában kipróbált eljárását használta fel a munkafüzet összeállítása során, így egy gyermekközeli, motiváló, játékos munkáltató eszköz született. A könyv formátumának kialakítása a gyerekek életkori sajátosságainak figyelembevételével történt.

A korosztály számára ideális méretű kiadvány a fektetett forma és a spirálozás révén lehetővé teszi a szabad kézmozgást, jobb- és balkezeseknek egyaránt, és könnyen áttekinthető munkafelületet biztosít, a papír minősége és vastagsága pedig a nagyobb igénybevételnek is megfelel.
Házhozszállítás 5-10 munkanap
Intézmény általános iskola
Kiadó Műszaki Kiadó
Licenc 1 gépes
Tantárgy írás-olvasás

Megjegyzés

Smart, Promethean, Mimio, Polyvision táblákhoz - Tankönyvkód: FK-122; CD-ről indítható

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő