Termékek Menü

Szépírás I. (CD)

Ár:
4.000 Ft (3.150 Ft + ÁFA)
Cikkszám: MK-00080
Átlagos értékelés: Nem értékelt
A mesék interpretációja is szokatlan és újszerű, hiszen képolvasással támogatott mesemondással és rövid szöveges betétek kombinációjával segíti végig az olvasni tanuló diákot a közkedvelt mesék világán - a Szépírás I. c. tankönyvhöz készült!

Leírás és Paraméterek

A Szépírás I. az írás jelrendszerének elsajátítását előkészítő, képességfejlesztő munkafüzet. Célja, hogy a késleltetett írástanítás módszerét alkalmazva a bevezető iskolaszakaszban felkészítse a gyerekeket az írott betű alakok elsajátítására és használatára.

A késleltetett írástanítási stratégia előnye, hogy mentesíti a gyerekeket a feszített tanulási tempótól, hiszen az írástanulásnak nem kell együtt haladnia a betűk megismerésével, az olvasástanulás menetével. A szerző sokéves tanítói gyakorlatában kipróbált eljárását használta fel a munkafüzet összeállítása során, így egy gyermekközeli, motiváló, játékos munkáltató eszköz született.

A könyv formátumának kialakítása a gyerekek életkori sajátosságainak figyelembevételével történt.

A korosztály számára ideális méretű kiadvány a fektetett forma és a spirálozás révén lehetővé teszi a szabad kézmozgást, jobb- és balkezeseknek egyaránt, és könnyen áttekinthető munkafelületet biztosít, a papír minősége és vastagsága pedig a nagyobb igénybevételnek is megfelel.
Házhozszállítás 5-10 munkanap
Intézmény általános iskola
Kiadó Műszaki Kiadó
Licenc 1 gépes
Tantárgy írás-olvasás

Megjegyzés

önyvkód: FK-121; CD-ről indítható

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő