Termékek Menü

Sunflower - Kémia 5-12. oszt. - osztály licensz

Ár:
493.319 Ft (388.440 Ft + ÁFA)
Cikkszám: EDW-009
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Sunflower Kémia

A kémia világában a szimulációk a modellezés és az atomi- vagy molekuláris szinten zajló folyamatok bemutatásában játszanak fontos szerepet.
A Sunflower Kémia többek között az atomszerkezet, a kötések, a reakciósebesség, a halmazállapotok, vegyületek és a diffúzió témaköreit dolgozza fel interaktív szimulációkkal, fotókkal, 3D modellekkel. Természetesen része a kínálatnak egy interaktív periódusos rendszer is, mely a fenti témakörökön túl is állandó segítőtársa mindazoknak, akik a kémia iránt érdeklődnek.
A szimulációk interaktív módon használhatóak, a természeti jelenség jellemző paraméterei változtathatóak. Az előre beállított kísérleteket elindítva az adott objektumok mozgásba lendülnek, és a jelenségeket leíró paraméterek változása figyelemmel kísérhető.
Az interaktív szimulációk mellett olyan eszközöket is találunk, amelyek segítséget nyújtanak a virtuális kísérletek során mért adatok kiértékelésében. Az adatokat táblázat formájában rögzíthetjük, grafikonon ábrázolhatjuk, és diagramokkal tehetjük teljessé.
A diákok különböző feladatlapokkal, kvíz kérdésekkel akár önállóan is fel tudják dolgozni a tananyagokat. A kérdésekre adott válaszok kiértékelhetők, a válaszok és a személyre szóló eredmények kinyomtathatók, és így a későbbi tanulás során újra felidézhetők.

Az alábbi témák feldolgozását támogatja az 5-12 évfolyam számára:
o Atomok és ionok
o Diffúzió
o Elemek, vegyületek és keverékek
o Kötés
o Oldódás
o Periódusos rendszer
o Reakciósebesség
o Szilárd, folyékony és légnemű anyagok

Az oktatóprogram elérhető CD ROM és online verzióban is. Az online verzió a multimédia állományon túl egy olyan tanulási környezetet is kínál, amely a tanár számára tudásmérési, tudásértékelési eszközöket biztosít és lehetővé teszi a diákok munkacsoportokba való szervezését. Az alábbi funkciók érhetőek el a teljesség igénye nélkül:
o feladatok kiosztása tanulóknak
o a feladatok elvégzésének nyomon követése,
o a feladatok értékelése és visszajelzés küldése a tanulóknak,
o egyéni feladatok, anyagok feltöltése

Az eszköz alkalmazása egyszerű, interaktív táblán is használható.
Akkreditált digitális tananyag.
Házhozszállítás 1 hét
Intézmény általános iskola
Licenc 1 tanár, 40 tanuló
Tantárgy kémia

Megjegyzés

Tantermi licensz: 1 tanár, max. 40 tanuló

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!