Termékek Menü

Sunflower - Biológia 9-12. oszt. - osztály licensz

Sunflower - Biológia 9-12. oszt. - osztály licensz Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
493.319 Ft (388.440 Ft + ÁFA)
Cikkszám: EDW-007
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Sunflower Biológia

A természettudományok, így a biológia tanítása és tanulása során gyakran találkozunk olyan jelenségekkel, melyek bemutatása, szemléltetése csak nehezen lehetséges.
A Sunflower Biológia a költséges és időigényes szemléltetést virtuálisan teszi lehetővé. Az olyan láthatatlan folyamatokat, mint például a növények, állatok anyagcseréje vagy a sejtek felépítése interaktív szimulációk, mikroszkopikus fotók vagy 3D modellek mutatják be, szimulálva a kapcsolódó folyamatokat is. Ezek a szimulációk interaktív módon használhatóak, a természeti jelenség jellemző paraméterei változtathatóak. Az előre beállított kísérleteket elindítva az adott objektumok mozgásba lendülnek, és a jelenségeket leíró paraméterek változása figyelemmel kísérhető.
Az interaktív szimulációk mellett olyan eszközöket is találunk, amelyek segítséget nyújtanak a virtuális kísérletek során mért adatok kiértékelésében. Az adatokat táblázat formájában rögzíthetjük, grafikonon ábrázolhatjuk, és diagramokkal tehetjük teljessé.
A diákok különböző feladatlapokkal, kvíz kérdésekkel akár önállóan is fel tudják dolgozni a tananyagokat. A kérdésekre adott válaszok kiértékelhetők, a válaszok és a személyre szóló eredmények kinyomtathatók, és így a későbbi tanulás során újra felidézhetők.
Az alábbi témák feldolgozását támogatja a 9-12 évfolyam számára:
o Sejtek
o Keringések
o Emésztés
o Enzimek
o Ozmózis
o Fotoszintézis
o Növények
o Tápláléklánc

Az oktatóprogram elérhető CD ROM és online verzióban is. Az online verzió a multimédia állományon túl egy olyan tanulási környezetet is kínál, amely a tanár számára tudásmérési, tudásértékelési eszközöket biztosít és lehetővé teszi a diákok munkacsoportokba való szervezését. Az alábbi funkciók érhetőek el a teljesség igénye nélkül:
o feladatok kiosztása tanulóknak
o a feladatok elvégzésének nyomon követése,
o a feladatok értékelése és visszajelzés küldése a tanulóknak,
o egyéni feladatok, anyagok feltöltése
Az eszköz alkalmazása egyszerű, interaktív táblán is használható.
Akkreditált digitális tananyag.
Házhozszállítás 1 hét
Intézmény általános iskola
Licenc 1 tanár, 40 tanuló
Tantárgy biológia

Megjegyzés

Tantermi licensz: 1 tanár, max. 40 tanuló

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő