Termékek Menü

ONYX mozgathatókaros PC-hez csatlakoztatható dokumentumkamera

Ár:
1.275.588 Ft (1.004.400 Ft + ÁFA)
Cikkszám: SNI-0021
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Az ONYX mozgathatókaros dokumentumkamera USB csatlakozással bármely számítógéphez hozzáköthető és tartalmazza a Freedom Scientific MAGic képernyőnagyító szoftverét beszédtámogatással, beleértve a MAGic ViewPort egyedülálló képmenedzselő képességét is.

Leírás és Paraméterek

Az ONYX Flex-arm kamera számtalan beállítható pozícióban konfigurálható szinte bármilyen látási szükséglet szerint - még háromdimenziós objektumokkal történő munkához is. A kamera eredeti méret akár százszoros nagyítását is lehetővé teszi egy 20'-os televízión. Három eltérő nézet beállítására van mód: távoli, dokumentum és saját nézet valódi tükörképpel.

Az ONYX Flex-arm egyszerűen csatlakoztatható bármilyen NTSC TV-hez, átalakítva ezzel egy erőteljes és flexibilis videó nagyítóvá. A könnyen használható RF távirányítónak köszönhetően a megfelelő beállítást követően nincs szükség a kamera érintésére, ezáltal a mozgás és a tökéletesen kiegyensúlyozott kép szabadságát nyújtva.

Az állítható zár kapocs könnyedén az asztalhoz vagy pad széléhez rögzíti, és ehhez csak kevés üres felületre van szükség. Egyszerűen mozgatható egyik munkahelyről a másikra vagy egyik szobából a másik szobába.

Inverz színes mód - a kontraszt megváltoztatása információvesztés nélkül
Keresés funkció - képperspektíva felépítése nagyítás és saját nézet előtt
Több irányban tagolódó kar - projektekkel és 3D objektumokkal való munka lehetősége
100x nagyítás (20'TV)

Az ONYX Mozgókaros PC Edition USB csatlakozással bármely számítógéphez hozzáköthető és tartalmazza a Freedom Scientific MAGic képernyőnagyító szoftverét beszédtámogatással,beleértvea MAGic ViewPort egyedülálló képmenedzselő képességét is.

A MAGic ViewPort lehetővé teszi, hogy maximális hatékonysággal testre szabja, elmentse és kezelje a képeket, amikor egy számítógéppel, dokumentumokkal dolgozik és/vagy egy prezentációt vagy előadást néz. Mindezeket nézheti kellő távolságból vagy közeli nagyítással, és természetesen PC képernyő nagyítással is. Az ONÍX Mozgókaros PC Edition számos pillanatkép nézetet képes rögzíteni - akár közelben, akár egy nagy előadótermen keresztül. Ezután ezekkel a képekkel dolgozhat a számítógépén,teljes képernyőn vagy osztott ablak nézetben a kamera állandó beállítgatása nélkül.

Az ONYX Mozgókaros PC Edition Dokuemtnumkamera főbb tulajdonságai

Négy nagy-kontrasztú mód: színes, inverz színes, javított fekete a fehéren pozitív, javított fehér a feketén negatív
Fényerő állítás, mely kiküszöböli a tükröződést és lehetővé teszi a kevés fényű környezetben való látást Maszkoló és olvasást segítő vonalak
Keresés funkció
Fókusz zár
Keret befagyasztása
RF távoli vezérlés
Leszerelhető kamera
Univerzális 110-240 V áramforrás


Jelentős valuta árfolyamváltozás estén az árak változhatnak!
Házhozszállítás 5-6 hét
Intézmény általános iskola, középiskola

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!