Termékek Menü

ONYX csuklókaros PC-hez csatlakoztatható dokumentumkamera

Ár:
1.275.588 Ft (1.004.400 Ft + ÁFA)
Cikkszám: SNI-0022
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Az ONYX csuklókaros dokumentumkamera USB csatlakozással bármely számítógéphez hozzáköthető és tartalmazza a Freedom Scientific MAGic képernyőnagyító szoftverét beszédtámogatással,beleértve a MAGic ViewPort egyedülálló képmenedzselő képességét is.

Leírás és Paraméterek

Bármilyen számítógépet erőteljes látási és képmenedzselő eszközzé alakít Egyszerű átváltás a nagyított PC és kamera nézet között
Több nagyított kép rögzítése
Akár 75x-ös nagyítás
MAGic képernyő nagyító szoftver beszédtámogatással Erő és hatékonyság
Engedje, hogy a digitális világ és a fizikai világ zökkenőmentesen egyesüljön egy intuitív munkakörnyezetben.

Ez a nagyszerű, új látássegítő eszköz lehetővé teszi, hogy dolgozzon a nagyított számítógép képpel és lássa a nagyított kamera képeket - és mindezt egyidejűleg! Egy kicsi, de erőteljes kamerával felszerelve, ami akár 75x-ösznagyítást is biztosít egy 15'-osképernyőn, az ONYX Csuklókaros PC Edition tiszta nagyított nézetet készít a dokumentumokról és távoli objektumokról. Ideális munkahelyeken és tantermekben való használatra. Az ONYX kamera gyorsan és könnyen mozog előre és hátra a három különböző nézet között: távoli, dokumentum és tükörképes saját nézet.

Teljes látásmenedzselés bármilyen számítógépen

Az ONYX Csuklókaros PC Edition USB csatlakozással bármely számítógéphez hozzáköthető és tartalmazza a Freedom Scientific MAGic képernyőnagyító szoftverét beszédtámogatással. A mellékelt, új MAGic ViewPort biztosítja a távoli nézetet, közeli nagyítást, PC képernyő nagyítást, és lehetővé teszi, hogy maximális hatékonysággal testre szabja, elmentse és kezelje a képeket, amikor egy számítógéppel, dokumentumokkal dolgozik és/vagy egy prezentációt vagy előadást néz.

Termelékenység a gyorsaságban

Az egyedülálló szoftver funkció számos pillanatkép nézetet képes rögzíteni pl. a tábláról, ezeken aztán könnyen végiglépkedhet a számítógépén, a kamera állandó beállítgatása nélkül.Rögzítsen tábláról vagy prezentációs képeket, mielőtt eltávolítanák vagy letörölnék őket, és mentse el azokat jegyzetekként.

Az ONYX Csuklókaros PC Edition Dokumentumkamera főbb tulajdonságai

Keresés Funkció
Fókusz zár
Keret befagyasztása
RF távoli vezérlésa
Leszerelhető kamera
Univerzális 110-240 V áramforrás

Kompakt, könnyű kialakításnak köszönhetően gyorsan szét- és összeszerelhető, így könnyen szállítható
A kamera a számítógépről is kaphatja az áramot két USB porton keresztül
MAGic képernyőnagyító szoftver beszédtámogatással és MAGic ViewPort funkció: Könnyű váltás a nagyított PC nézet és kamera nézet között. Több osztott képernyő nézet létrehozása szöveg és háttér színének változtatása. Képek rögzítése. Több pillanatkép közötti egyszerű lépkedés. Kontraszt szint beállítása

Jelentős valuta árfolyamváltozás estén az árak változhatnak!
Házhozszállítás 5-6 hét
Intézmény általános iskola, középiskola

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!