Termékek Menü

Ököszisztémák és biomok (DVD)

Ököszisztémák és biomok (DVD) Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
25.974 Ft (20.452 Ft + ÁFA)
Cikkszám: DT-00133
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Megismerkedhetnek a trópusi esőerdők, a sivatagok és a füves síkságok életével éa a az organizmusok között fennálló szimbiotikus kapcsolatokkal.

Leírás és Paraméterek

A biomok a földfelszínen található nagy ökológiai egységek, jellegzetes éghajlattal és vegetációval. A tundra nagyon hideg terület, ahol kevés élőlényfaj található. A tűlevelű erdő fenyőfákból és száraz, terméketlen talajból áll. Ezzel szemben a lombhullató erdő talaja rendkívül termékeny, mert ősszel a fák levelei lehullanak és elbomlanak. A sivatagi biom vízben szegény terület, amelyen csak kevés élőlényfaj képes fennmaradni. A füves síkságok, például a forró szavannák és a termékeny talajú prérik a Föld számos pontján megtalálhatóak. A Földfelszín hetvenöt százalékát víz borítja: tavak, tengerek és óceánok. Az esőerdőkben több állat- és növényfaj él, mint bármely más biomban.

Megismerkedhetnek a trópusi esőerdők, a sivatagok és a füves síkságok életével. Számos érdekes filmrészlet és színes grafika mutatja be a föld nagy éghajlati zónáit és biomjait. Mindeközben a nézők ismereteket szerezhetnek az organizmusok között fennálló szimbiotikus kapcsolatokról, melyek révén sikeresen tartják fenn az élő környezetet. - kb 30 perc
Házhozszállítás 5-10 munkanap
Intézmény általános iskola, középiskola
Kiadó Digitális Tananyag Kft
Licenc 1 gépes
Tantárgy biológia, földrajz

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő