Termékek Menü

Ókori történelem csomag II.

Ár:
146.876 Ft (115.650 Ft + ÁFA)
Cikkszám: ST-00027
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Az ókori Görögország, az ókori kelet, a római birodalom,Tutankhamon sírja, mayák, aztékok és inkák világa

Leírás és Paraméterek

1. Az ókori Görögország (CD)

2. Az ókori kelet (CD)

A Stiefel nagy falitérképe alapján készült oktató CD-k részletes térképeken ábrázolják az ókori Görögországot és az ókori kelet államait.

A kiváló minőségű térképek mellett a fontos személyiségek arcképei, életrajzai, a korra jellemző tárgyak képei is megtalálhatóak, szemléletesebbé téve az oktatást. Külön rész foglalkozik a görög istenekkel.

A digitális tananyag interaktív táblához is remekül használható. Az interaktív táblán történő használat megkönnyítésére a térképekhez tartozó menüsor balra és jobbra is áttehető, így a magyarázó tanár soha nem takar el fontos információt. A menüsor a képernyő alján található, így mindig könnyen elérhető. A térképek az alkalmazott professzionális vektortechnikának köszönhetően minőségromlás nélkül akár az eredeti többszörösére is nagyíthatók. Ez lehetőséget biztosít a térképek egészben történő bemutatására, és a részek kiemelésére. A térképek rétegenként is felépíthetőek, így egyszerre töltik be egy áttekintő térkép és több tematikus térkép funkcióját is. A térképek és a leírások ki is nyomtathatóak és a diákok kezébe adhatók, vagy az interaktív tábla saját szoftverébe exportálhatók.

3. A római birodalom (CD)

A digitális CD tartalmazza mindazt az ismeretanyagot, amit a Római birodalomról tudni érdemes. A négy alaptérkép mellett, melyek Itália őskorát, a Királyság korát, a Köztársaság korát és a Császárság korát mutatják be, az interaktív időszalagról további tematikus és várostérképek, a kor pénzérméinek és jelentős épületeinek fotói és az uralkodók képei nyithatók meg.

Ezt az egyszerűen kezelhető, különösebb számítástechnikai ismeretet nem igénylő CD-sorozatot azért fejlesztettük ki, hogy lehetővé tegyük minden pedagógus számára tantárgyának magas szintű és a korszerű technikai lehetőségeket kihasználó szemléltetését. Egyaránt használható interaktív táblával, projektorral vagy iskolai számítógépes hálózaton (segédprogrammal).
A CD-k licence: 3 gépes

4. Tutankhamon sírja (DVD)

Kilenc éves korában került hatalomra, és 18 évesen halt meg. Azt tartották róla, hogy minden nap visszatér a sírjához és szembeszáll a föld alatti gonosz hatalmakkal. Ebben a filmben megismerkedünk a világ egyik leghíresebb uralkodójával, és betekintést nyerünk az akkori Egyiptom csodálatos világába, valamint temetkezési szokásaikba. A nézők újra átélhetik azt a megható és hátborzongató pillanatot, amikor Howard Carter, a híres régész hosszú idő után behatolt az addig háborítatlan sírhelybe. Megtekinthetjük a sírkamra felépítését belső falait és megismerkedhetünk az akkori művészettel és kultúrával.

5. Mayák, aztékok és inkák világa (DVD)

Megismerjük a Közép-Mexikó vidékén élő aztékok életét, valamint betekintést nyerünk a Dél-Amerikában őshonos inkák birodalmába. A film bemutatja különös építési stílusukat és azok jellemzőit. Megtudjuk, hogy a fennmaradt maradványokból miképp következtethetünk letűnt életmódjukra.

A filmek hossza kb. 30 perc.
Csomag tartalma 3 CD, 2 DVD
Házhozszállítás 5-10 munkanap
Intézmény általános iskola, középiskola
Kiadó Stiefel Kiadó, Digitális Tananyag Kft.
Licenc 3 gépes
Tantárgy történelem
Az ókori kelet
Az ókori Görögország
A római birodalom
Tutankhamon sírja
Mayák, aztékok és inkák világa

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!