Termékek Menü

Ókori történelem csomag I.

Ár:
13.601 Ft (10.709 Ft + ÁFA)
Cikkszám: MI-00018
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szemléltető képek, térképek sokasága az ókori Görögországról, az antik görög irodalomban nevezett ,,személyek' - istenek, félistenek, titánok, képzelt alakok, - élete, a mitológiai történetekben elfoglalt helye...

Leírás és Paraméterek

Az ókori Hellász:

Az ókori Görögország történelmével, kultúrájával ismerkedő diákok használhatják hasznosan órai keretben illetve egyéni tanuláshoz is. Szemléltető képek, térképek sokaságával segíti az ismeretek feldolgozását. Kislexikont, kronológiai táblázatot és számonkérő részt is tartalmaz.

Görög mitológia képekben és szócikkekben

A CD segítségével könnyen tájékozódhat az antik görög irodalomban nevezett ,,személyek' - istenek, félistenek, titánok, képzelt alakok, - életéről, a mitológiai történetekben elfoglalt helyükről, cselekedeteikről. Ezt segítik a szócikkek, képek, a felületen elhelyezett ,,hivatkozások', amelyeknek segítségével azonnal a kiválasztott név leírásához és/vagy annak képi ábrázolásához ,,léphet' (A CD-n több mint száz szócikk, és közel száz kép található.) Ajánljuk: tanároknak, az alap- és középfokú oktatás segédleteként; diákoknak, valamint minden a görög mitológia és a korabeli irodalom iránt érdeklődőnek.
Csomag tartalma 2 CD
Házhozszállítás 5-10 munkanap
Intézmény általános iskola, középiskola
Licenc 1 gépes
Tantárgy történelem
Az ókori Hellász
Görög mitológia képekben és szócikkekben

Megjegyzés

Korlátlan licenc is megrendelhető

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!