Termékek Menü

Netsupport school v12

Ár:
0 Ft (0 Ft + ÁFA)
Cikkszám: KT-NSC001
Átlagos értékelés: Nem értékelt

PC labor felügyelet. Piacvezető szoftver a tanórák levezetésére, a diákok munkájának irányítására és felügyeletére, a program- és internet-használat ellenőrzésére ill. tiltására, tesztkérdések összeállítására, vizsgáztatásra és sok más feladatra a számító


Árajánlatot írásbeli árajánlatkérést követően tudunk küldeni!

Leírás és Paraméterek

A Netsupport school az alábbi verziókban kapható:

 

NetSupport 0-30 felhasználós csomag

NetSupport 31-75 felhasználós csomag

NetSupport 76-250 felhasználós csomag

NetSupport 251- 1000 felhasználós csomag

NetSupport 1001 - 5000 felhasználós csomag

Ár felől érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál:
Telefon: (+36-1) 410-9806
Fax: (+36-1) 415-2059
E-mail: info@digitalistananyag.hu

PC labor felügyelet


Piacvezető szoftver a tanórák levezetésére, a diákok munkájának irányítására és felügyeletére, a program- és internet-használat ellenőrzésére ill. tiltására, tesztkérdések összeállítására, vizsgáztatásra és sok más feladatra a számítógép-hálózattal felszerelt oktatótermekben.

Áttekintés
A NetSupport School alkalmazásával a tanárok és az oktatók - korábban elképzelhetetlen módon - központilag irányíthatják a számítógépek előtt ülő diákok figyelmét az oktatási feladatok teljesítésére, ellenőrizhetik a diákok szoftver- és internet használatát, és időt takaríthatnak meg előrehaladásuk rendszeres ellenőrzésével, a tesztek eredményeinek automatikus kiértékelésével.
A tanárok rögzíthetik a munkaállomás összes billentyű és egér műveletét, képernyő tartalmának változását a későbbi kiértékelés ill. bemutatás céljából. A program alkalmazásával az iskolák és az egyéb oktatási intézmények teljessé tehetik a számítógéptermek kihasználását, maximalizálhatják a már korábban teljesített informatikai beruházások megtérülését.

Hogyan működik
A NetSupport School egy tisztán szoftver megoldás, a működése nem igényel semmiféle hardver kiegészítést. Két fő komponensből áll, a Tanár (vezérlő) szoftver az oktató, a Diák (kliens) szoftver pedig az oktatóterem tanulói számítógépeire telepítendő. A Tanár szoftver a bekapcsolás után felveszi a kapcsolatot és együttműködik hálózatban elérhető diák számítógépekkel.

Valós idejű audió megfigyelés, a nyelvoktató labor funkció
Az oktatónak lehetősége van egyszerre egy képernyőn valamennyi diákok audió használatát figyelemmel kísérni. A diák gépek ikonjain kis piktogram jelzi, ha a gép audió rendszere, a hangszóró, fejhallgató, vagy a mikrofon használatban van, működik. Az oktató belehallgathat, ha a diák a mikrofonba beszél, és például a nyelvoktatás során javíthatja a kiejtését. A kiválasztott diákkal kétirányú beszélgetést tesz lehetővé, ami nem zavarja a többi diákot. A tanár rögzítheti a diák gép hangszóróján, vagy a fejhallgatóban hallható hangokat a később történő visszahallgatás céljából.

A diákok által használható erőforrások kezelése
A NetSupport School diák eszközsora bizonyítottan népszerű a diákok körében. Ennek az eszköznek a megjelenésével a NetSupport School-t a diákok és az oktatók is szívesebben elfogadják, és nem úgy tekintenek rá, mint egy egyszerű megfigyelő-, vagy kémprogramra.

A diák gépek csatlakoztatása osztálytermen belül (Csatlakozás egy osztályhoz)
Az NetSupport School v10.5 verziójában bevezetésre került egy új csatlakozási lehetőség, mely segíti a tanárok egy tantermen belül működő diák gépekhez történő gyors csatlakozását. Egy varázsló segítségével hozzárendelhetők egy osztályteremhez az ott működő gépek, és gyorsan telepíthető ezekre a NetSupport School diák modulja. Az óra kezdetekor a tanár egyszerűen megjelöli, hogy melyik terem gépeihez kíván csatlakozni, s azt a rendszer automatikusan elvégzi. A notebook-kal 'mozgó' diákoknak is van lehetőségük csatlakozni a kijelölt osztályhoz.

Keresési és kapcsolódási sebesség javítása
Egy új beállítási lehetőség, a 'Gyors keresés' látványosan javítja a keresés és kapcsolódás sebességét.

Diák gép ikonok
A kristálytiszta képpel megjelenő diák gép ikonok mérete a tanári modulban egy görgető sáv segítségével fokozatmentesen állítható. Így jobban kihasználható a rendelkezésre álló képernyő felülete. Az ikonok nézete F11 billentyű lenyomásával teljes képernyő módba is kapcsolható.

Terminálszerver támogatás
A terminál szerver telepítés és támogatás továbbfejlesztése. Már nem szükséges segédprogram egy önálló TCP/IP port beállító fájl generálásához, vagy a tanári modul beállítása egy TCP/IP port egy megadott tartományban történő kereséshez. Ezzel egyszerűsödött a NetSupport School terminál szervert, 'vékony klienseket' futtató környezetben való alkalmazása.

Házhozszállítás 1 hét
Intézmény általános iskola, középiskola
A Netsupport school az alábbi verziókban kapható
1. NetSupport 0-75 felhasználós csomag
2. NetSupport 76-250 felhasználós csomag
3. NetSupport 251- 1000 felhasználós csomag
4. NetSupport 1001 - 5000 felhasználós csomag

Megjegyzés

Az ár felől érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő