Termékek Menü

Művészettörténet II. csomag

Ár:
118.269 Ft (93.125 Ft + ÁFA)
Cikkszám: MI-00062
Átlagos értékelés: Nem értékelt
'A magyar festészet' a hagyományos és köznapi értelemben vett festészetet mutaja be; 'A népművészet' CD elsősorban a magyar, tárgyalkotó népművészet vázlatos bemutatására vállalkozik, a 3. CD-n 160 alkotást talál Rembrandt művészetének tisztelője

Leírás és Paraméterek

I. CD: A magyar festészet

A CD mintegy 'virtuális tárlat' keretében mutatja be a magyar festészetet, amit nem teljes spektrumában értelmez, azaz elsősorban a hagyományos és köznapi értelemben vett festészet áll e munka érdeklődésének központjában. E műveket és alkotóikat mutatja be a kapcsolódó oldalakon. (A képek között nem szerepelnek freskók, a modern festészetben használt, a hagyományostól lényegesen elütő technikák, pl.: demonstráció stb. Ez nem jelenti azt, hogy nem mutatom be a közelmúlt festészeti törekvéseit!) Oktatási segédletként ajánljuk az alapfokú iskola felső tagozatán, a gimnáziumban és szakképzésben tanító szaktanároknak.

II. CD: A népművészet

A CD elsősorban a magyar, tárgyalkotó népművészet vázlatos bemutatására vállalkozik. Vázlatos, mert bizonyosan fellelhető - az itt bemutatott népművészeti alkotásokon, tárgyakon túl - még számtalan figyelemre méltó munka. Evvel együtt a több mint ezer kép, grafika sokban segíti mindazokat, akik oktatatásban használják e munkát és a tárgyunkkal való megismerkedésre vállalkoznak. A látvány, a kép jut meghatározó szerephez, a szövegek a legszükségesebbnek ítélt ismeretekre korlátozottak, elsősorban a tájékoztatást, tájékozódást szolgálják Oktatási segédletként ajánljuk az alapfokú iskola felső tagozatán, a gimnáziumban és szakképzésben tanító szaktanároknak.

III. CD:Rembrandt rajzok, metszetek

Ezen a multimédiás CD-n 160 alkotást talál Rembrandt művészetének tisztelője.
Csomag tartalma 3 CD
Házhozszállítás 5-10 munkanap
Intézmény általános iskola, középiskola
Licenc korlátlan
Tantárgy művészettörténet
A magyar festészet
A népművészet
Rembrandt rajzok, metszetek

Megjegyzés

1 gépes licenc is megrendelhető

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő