Termékek Menü

Művészettörténet I. csomag

Ár:
23.373 Ft (18.404 Ft + ÁFA)
Cikkszám: MI-00002
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Az őskortól a X. század végéig, a román stílustól a szecesszióig, a XX. század elejétől közelmúltig terjedően dolgozza fel a művészetek történetét.

Leírás és Paraméterek

I. CD:

Ez a CD a Művészettörténet ,,program' első részét tartalmazza, amely az őskortól a X. század végéig dolgozza fel a művészetek történetét. A feldolgozott anyagban elsősorban a vizualitás, a látvány a mértékadó, nagyrészt ezek a művészeti ágak kapnak nagyobb teret (építészet, szobrászat, festészet, iparművészet - emellett, tájékoztatásul, a zene, a tánc és az irodalom jelesebb alkotásai megemlítésre kerülnek). A fentieket szolgálja a közel 2.000 kép, valamint a feldolgozást támogató segédlet. Oktatási segédletként ajánljuk az alapfokú iskola felső tagozatán, a gimnáziumban és szakképzésben tanító szaktanároknak.

II. rész:

Ez a CD a Művészettörténet ,,program' második részét tartalmazza, amely, a román stílustól a szecesszióig dolgozza fel a művészetek történetét.

III. CD:

Ez a CD a Művészettörténet ,,program' harmadik részét tartalmazza, amely a XX. század elejétől közelmúltig terjedően dolgozza fel a művészetek történetét.
Csomag tartalma 3 CD
Házhozszállítás 5-10 munkanap
Intézmény általános iskola, középiskola
Licenc 1 gépes
Tantárgy művészettörténet
Művészettörténet I.
Művészettörténet II.
Művészettörténet III.

Megjegyzés

Korlátlan licenc is megrendelhető

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő