Termékek Menü

Mindenki Iskolája Kémia (2DVD)

Ár:
8.125 Ft (6.398 Ft + ÁFA)
Cikkszám: SP-00004
Átlagos értékelés: Nem értékelt
A rendkívül szemléletes sorozat finom humorral vezeti be a nézőt a fizika rejtelmeibe. A sokkal jobb és könnyebb megérthetőséget a gyakorlati alkalmazás helyszínein, illetve a természetben felvett képsorok, riportok egészítik ki.

Leírás és Paraméterek

Számos tanár és egykori diák emlékszik ma is a nagyszabású televíziós sorozatra, amelyben Dr. Sas Elemér, Öveges professzor nyomdokaiba lépve, szerez felejthetetlen perceket a nézőknek. Rendszeres beszélgető partnere Antal Imre, mellettük pedig feltűnik az ismert televíziós személyiségek színe-java.

A rendkívül szemléletes sorozat finom humorral vezeti be a nézőt a kémia rejtelmeibe. A szemléltetés sem korlátozódik csupán a stúdióban rögzített látványos kísérletekre. A sokkal jobb és könnyebb megérthetőséget a gyakorlati alkalmazás helyszínein, illetve a természetben felvett képsorok, riportok egészítik ki, így a gyerekek, vagy felnőtt nézők megérthetik,hogyan kapcsolódnak a tanultak a valós élethez.

A sorozatban, amelyet egy ország nézett, ismert és népszerű televíziós személyiségek voltak a szintén közismert tudósok, szakemberek partnerei. A sorozat páratlan szemléltetőeszköz, melyet nézve szórakozva lehet megismerni a tantárgyat.

 • KÉMIA 1.
  Az oxidáció és redukció (29:21)
  A Kémiai jelölések (28:17)
  Bonus: Öveges professzor - Ruhacsipesz és űrrakéta (26:36)

 • KÉMIA 2.
  A savak, sók, bázisok (33:06)
  A mindennapok kémiája (33:47)
  Bonus: Öveges professzor - Miért lyukacsos a stúdiók fala (21:16)
 • Házhozszállítás 5-10 munkanap
  Intézmény általános iskola, középiskola
  Licenc 1 gépes
  Tantárgy kémia

  Vélemények

  Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
  Írja meg véleményét!