Termékek Menü

Mesevár (CD)

Ár:
4.000 Ft (3.150 Ft + ÁFA)
Cikkszám: MK-00079
Átlagos értékelés: Nem értékelt
A kifejezőkészség és a szókincs fejlesztését nagy formátumú, gyermekközeli grafikák segítik. További segítséget jelentenek a Betűvárhoz tartozó differenciáló feladatlapok - a Mesevár c. tankönyvhöz készült!

Leírás és Paraméterek

A betűk megismerése, a szavak, szókapcsolatok és egyszerű mondatok olvasásának elsajátítása után kerülhet sor arra, hogy a kisdiákok kezükbe vegyék ezt a minden ízében egyedülálló olvasókönyvet. A Mesevár nem csupán meséskönyvre emlékeztető megjelenésében különbözik a hagyományos olvasókönyvektől.

A mesék interpretációja is szokatlan és újszerű, hiszen képolvasással támogatott mesemondással és rövid szöveges betétek kombinációjával segíti végig az olvasni tanuló diákot a közkedvelt mesék világán. A meséken kívül az olvasástanulás későbbi fázisában megjelennek a természettel és a gyerekek mindennapi életével foglalkozó olvasmányok is, ügyelve az olvasástanulás ütemének megfelelő szöveg-kép arányára.

A szövegértést különösen jól segíti a meseillusztrálás klasszikusaira emlékeztető képanyag, de a külön csomagban mellékelt kivágandó feladatlapok is a változatos szövegfeldolgozást szolgálják.
Házhozszállítás 5-10 munkanap
Intézmény általános iskola
Kiadó Műszaki Kiadó
Licenc korlátlan
Tantárgy írás-olvasás

Megjegyzés

Smart, Promethean, Mimio, Polyvision táblákhoz - Tankönyvkód: FK-112; CD-ről indítható

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!