Termékek Menü

Matematika gyakorló csomag 5-8. osztály-korlátlan CD

Ár:
63.000 Ft (49.606 Ft + ÁFA)
Cikkszám: MC-00010
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Oktató CD-k, amelyek használhatóak az iskolai oktatásban interaktív táblán, számítógépteremben, vagy otthoni számítógépes tanuláshoz, interaktív feladatgyűjteményként használható.

Leírás és Paraméterek

1. Matematika gyakorló 5. osztályosoknak

A program az 5. osztály teljes tananyagát 35 témakörre bontva gyakoroltatja, interaktív feladatgyűjteményként használható. A tanuló külön - külön vagy együttesen gyakorolhatja a 35 témakörhöz, feladattípushoz tartozó feladatokat, véletlenszerűen kiválasztott számokkal. A feladattípusok az 5. osztályos tankönyvek témáinak felosztását követik. A témakörökből akár egyet, többet, vagy mindet ki lehet választani a gyakorláshoz. A kiválasztott témakörökből egymás után véletlenszerűen választ a program, és véletlenszerűen kiválasztva a feladathoz a számokat kiírja a kérdést a képernyőre. A feladat típusától függően a tanulónak be kell írnia a helyes számot, számokat, eredményt a kitöltendő helyre. Helytelen válasz esetén újra próbálkozhat, vagy kérheti a helyes választ. A program 30 feladatos ciklusokban számolja a helyes és helytelen válaszokat.

2. Matematika gyakorló 6. osztályosoknak

A program a 6. osztály teljes tananyagát 48 témakörre bontva gyakoroltatja, interaktív feladatgyűjteményként használható. A tanuló külön - külön vagy együttesen gyakorolhatja a 48 témakörhöz, feladattípushoz tartozó feladatokat, véletlenszerűen kiválasztott számokkal. A feladattípusok a 6. osztályos tankönyvek témáinak felosztását követik. A témakörökből akár egyet, többet, vagy mindet ki lehet választani a gyakorláshoz. A kiválasztott témakörökből egymás után véletlenszerűen választ a program, és véletlenszerűen kiválasztva a feladathoz a számokat kiírja a kérdést a képernyőre. A feladat típusától függően a tanulónak be kell írnia a helyes számot, számokat, eredményt a kitöltendő helyre. Helytelen válasz esetén újra próbálkozhat, vagy kérheti a helyes választ. A program 30 feladatos ciklusokban számolja a helyes és helytelen válaszokat.

3. Matematika gyakorló 7. osztályosoknak

A program a 7. osztály teljes tananyagát 51 témakörre bontva gyakoroltatja, interaktív feladatgyűjteményként használható. A tanuló külön - külön vagy együttesen gyakorolhatja a 51 témakörhöz, feladattípushoz tartozó feladatokat, véletlenszerűen kiválasztott számokkal. A feladattípusok a 7. osztályos tankönyvek témáinak felosztását követik. A témakörökből akár egyet, többet, vagy mindet ki lehet választani a gyakorláshoz. A kiválasztott témakörökből egymás után véletlenszerűen választ a program, és véletlenszerűen kiválasztva a feladathoz a számokat kiírja a kérdést a képernyőre. A feladat típusától függően a tanulónak be kell írnia a helyes számot, számokat, eredményt a kitöltendő helyre. Helytelen válasz esetén újra próbálkozhat, vagy kérheti a helyes választ. A program 30 feladatos ciklusokban számolja a helyes és helytelen válaszokat, és méri a feladatok megoldására fordított időt.

4. Matematika gyakorló 8. osztályosoknak

A program a 8. osztály teljes tananyagát 53 témakörre bontva gyakoroltatja, interaktív feladatgyűjteményként használható. A tanuló külön - külön vagy együttesen gyakorolhatja a 53 témakörhöz, feladattípushoz tartozó feladatokat, véletlenszerűen kiválasztott számokkal. A feladattípusok a 8. osztályos tankönyvek témáinak felosztását követik. A témakörökből akár egyet, többet, vagy mindet ki lehet választani a gyakorláshoz. A kiválasztott témakörökből egymás után véletlenszerűen választ a program, és véletlenszerűen kiválasztva a feladathoz a számokat kiírja a kérdést a képernyőre. A feladat típusától függően a tanulónak be kell írnia a helyes számot, számokat, eredményt a kitöltendő helyre. Helytelen válasz esetén újra próbálkozhat, vagy kérheti a helyes választ. A program 30 feladatos ciklusokban számolja a helyes és helytelen válaszokat, és méri a feladatok megoldására fordított időt.

Minimális számítógép-konfiguráció: Pentium I. kompatibilis, bármely Windows változat.
 Helyigény a winchesteren min. 3 Mb, a hangfile-ok feltelepítése esetén 80 Mb.

Csomag tartalma 1 CD
Házhozszállítás 5-10 munkanap
Intézmény általános iskola
Licenc korlátlan
Tantárgy matematika
Matematika gyakorló 5. osztályosoknak
Matematika gyakorló 6. osztályosoknak
Matematika gyakorló 7. osztályosoknak
Matematika gyakorló 8. osztályosoknak

Megjegyzés

1 gépes licenc is megrendelhető

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő