Termékek Menü

Matematika gyakorló csomag 1-4. osztály - 1 gépes CD

Ár:
20.748 Ft (16.337 Ft + ÁFA)
Cikkszám: MC-00004
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Oktató CD-k, amelyek használhatóak az iskolai oktatásban interaktív táblán, számítógépteremben, vagy otthoni számítógépes tanuláshoz, interaktív feladatgyűjteményként használható.

Leírás és Paraméterek

1. Matematika gyakorló 1. osztályosoknak

A program az 1. osztály teljes tananyagát 17 témakörre bontva gyakoroltatja, interaktív feladatgyűjteményként használható. A tanuló külön - külön vagy együttesen gyakorolhatja a 17 témakörhöz, feladattípushoz tartozó feladatokat, véletlenszerűen kiválasztott számokkal. A feladattípusok az 1. osztályos tankönyvek témáinak felosztását követik. A témakörökből akár egyet, többet, vagy mindet ki lehet választani a gyakorláshoz. A kiválasztott témakörökből egymás után véletlenszerűen választ a program, és véletlenszerűen kiválasztva a feladathoz a számokat kiírja a kérdést a képernyőre. A feladat típusától függően a tanulónak be kell írnia a helyes számot, számokat, eredményt a kitöltendő helyre. Helytelen válasz esetén újra próbálkozhat, vagy kérheti a helyes választ. A program 30 feladatos ciklusokban számolja a helyes és helytelen válaszokat. Minden második jól megválaszolt válasz után eggyel több kis mókus jelenik meg az erdőt ábrázoló képernyőn.

2. Matematika gyakorló 2. osztályosoknak

A program a 2. osztály teljes tananyagát 20 témakörre bontva gyakoroltatja, interaktív feladatgyűjteményként használható. A tanuló külön - külön vagy együttesen gyakorolhatja a 20 témakörhöz, feladattípushoz tartozó feladatokat, véletlenszerűen kiválasztott számokkal. A feladattípusok a 2. osztályos tankönyvek témáinak felosztását követik. A témakörökből akár egyet, többet, vagy mindet ki lehet választani a gyakorláshoz. A kiválasztott témakörökből egymás után véletlenszerűen választ a program, és véletlenszerűen kiválasztva a feladathoz a számokat kiírja a kérdést a képernyőre. A feladat típusától függően a tanulónak be kell írnia a helyes számot, számokat, eredményt a kitöltendő helyre. Helytelen válasz esetén újra próbálkozhat, vagy kérheti a helyes választ. A program 30 feladatos ciklusokban számolja a helyes és helytelen válaszokat. Minden második jól megválaszolt válasz után eggyel több kis mókus jelenik meg az erdőt ábrázoló képernyőn.

3. Matematika gyakorló 3. osztályosoknak

A program a 3. osztály teljes tananyagát 22 témakörre bontva gyakoroltatja, interaktív feladatgyűjteményként használható. A tanuló külön - külön vagy együttesen gyakorolhatja a 22 témakörhöz, feladattípushoz tartozó feladatokat, véletlenszerűen kiválasztott számokkal. A feladattípusok a 3. osztályos tankönyvek témáinak felosztását követik. A témakörökből akár egyet, többet, vagy mindet ki lehet választani a gyakorláshoz. A kiválasztott témakörökből egymás után véletlenszerűen választ a program, és véletlenszerűen kiválasztva a feladathoz a számokat kiírja a kérdést a képernyőre. A feladat típusától függően a tanulónak be kell írnia a helyes számot, számokat, eredményt a kitöltendő helyre. Helytelen válasz esetén újra próbálkozhat, vagy kérheti a helyes választ. A program 30 feladatos ciklusokban számolja a helyes és helytelen válaszokat. Minden második jól megválaszolt válasz után eggyel több kis mókus jelenik meg az erdőt ábrázoló képernyőn.

4. Matematika gyakorló 4. osztályosoknak

A program a 4. osztály teljes tananyagát 25 témakörre bontva gyakoroltatja, interaktív feladatgyűjteményként használható. A tanuló külön - külön vagy együttesen gyakorolhatja a 25 témakörhöz, feladattípushoz tartozó feladatokat, véletlenszerűen kiválasztott számokkal. A feladattípusok a 4. osztályos tankönyvek témáinak felosztását követik. A témakörökből akár egyet, többet, vagy mindet ki lehet választani a gyakorláshoz. A kiválasztott témakörökből egymás után véletlenszerűen választ a program, és véletlenszerűen kiválasztva a feladathoz a számokat kiírja a kérdést a képernyőre. A feladat típusától függően a tanulónak be kell írnia a helyes számot, számokat, eredményt a kitöltendő helyre. Helytelen válasz esetén újra próbálkozhat, vagy kérheti a helyes választ. A program 30 feladatos ciklusokban számolja a helyes és helytelen válaszokat. Minden második jól megválaszolt válasz után eggyel több kis mókus jelenik meg az erdőt ábrázoló képernyőn.

Minimális számítógép-konfiguráció: Pentium I. kompatibilis, bármely Windows változat.
 Helyigény a winchesteren min. 3 Mb, a hangfile-ok feltelepítése esetén 80 Mb.

Csomag tartalma 4 CD
Házhozszállítás 5-10 munkanap
Intézmény általános iskola
Licenc 1 gépes
Tantárgy matematika
Matematika gyakorló 1. osztályosoknak
Matematika gyakorló 2. osztályosoknak
Matematika gyakorló 3. osztályosoknak
Matematika gyakorló 4. osztályosoknak

Megjegyzés

Korlátlan licenc is megrendelhető

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő