Termékek Menü

Matekbevetés (CD)

Ár:
19.900 Ft (15.669 Ft + ÁFA)
Cikkszám: MK-00008
Átlagos értékelés: Nem értékelt
A játékosok dinamikus környezetben vizsgálják meg a matematikai tényeket, definíciókat, és végeznek gyors számolásokat annak érdekében, hogy teljesítsék a választott küldetésüket. Játszható egyedül, párosban vagy csoportokban az osztályteremben.

Leírás és Paraméterek

A Matek bevetés CD-ROM kiválóan ötvözi a matematikai tartalmat és a dinamikus, interaktív játékkörnyezetet. A négy kerettörténet alkalmat ad az alapvető matematikai kompetenciák fejlesztésére A játék több száz véletlenszerűen generált kérdés megoldását kéri a felső tagozatos tananyag algebra (számfogalom, elemi számolási készség, arányosság, százalékszámítás), geometria, mérés (mértékegységváltás, mennyiségi becslés) témaköreiből, valamint szöveges feladatok megoldása területekről. A CD órai felhasználását segíti, hogy lehetőség van a témakör matematikai tartalom szerinti kiválasztására. A nehézségi szint mellett az időkorlát változtatása biztosítja a differenciált alkalmazást, így a tanítás menetébe legjobban illeszkedő, és a tanulók fejlettségi szintjének leginkább megfelelő felhasználási mód kiválasztását biztosítja.

A matematika tanulása szempontjából meghatározó, kritikus készségek közül jól fejleszti
- a számfogalmat,
- a számolási és számítási,- a mennyiségi következtetés, a becslés,
- a mértékegységváltás készségét.
A Beállítások megsokszorozzák a játék alkalmazási lehetőségeit, mivel mód van a témakör és a nehézségi szint mellett a résztvevők és az időkorlát változtatására is. Így a tanítás menetébe legjobban illeszkedő kombinációt lehet kiválasztani.

A játékosok dinamikus környezetben vizsgálják meg a matematikai tényeket, definíciókat, és végeznek gyors számolásokat annak érdekében, hogy teljesítsék a választott küldetésüket. Játszható egyedül, párosban vagy csoportokban az osztályteremben.Az interaktív játékok több száz matematikai kérdést tartalmaznak a számok, a problémamegoldás, a mérés és geometria témaköreiből, minden témakörben két nehézségi szinten.

Ajánlott kompetenciafejleszési terület: Matematikai, szociális, életviteli és környezeti, Szövegértértés - szövegalkotás

Alkalmazható pedagógiai módszerek:önellenőrzés, verseny, differenciált csoport munka, játék, páros munka, frontális feladatmegoldás

Korcsoport: 8-10 év
Házhozszállítás 5-10 munkanap
Intézmény általános iskola
Kiadó Műszaki Kiadó
Licenc korlátlan
Tantárgy matematika

Megjegyzés

Tábla- és tankönyvfüggetlen; Telepíthető

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!