Termékek Menü

Matek a köbön - 1 gépes licensz

Ár:
6.000 Ft (4.724 Ft + ÁFA)
Cikkszám: MK-00170
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Általános iskola - 7-8. osztály

Leírás és Paraméterek

Az animációk a 7-8. osztályos tananyag legfőbb részeit fedik le. Minden témakör lehetőséget biztosít arra, hogy a pedagógusok és a tanulók egyaránt kedvük szerint válogathassanak. Az animációk egy része elméleti tudást ad, majd azt gyakoroltatja. A legtöbb feladathoz számláló is tartozik, lehetővé téve az azonnali ellenőrzést. A CD-ken megtalálhatók olyan témakörök, amelyek nem kötelező tananyagok, de véleményünk szerint ezekre azért van szükség, hogy a tanárok tudjanak differenciálni, valamint a tehetséggondozáshoz is nagy segítség.

Az animációk egyre nehezedő feladatok keresztül ölelik fel a tananyagot. A sorozattal fejleszthetők - többek között - a matematikai-logikai, a szövegértési-szövegalkotási és az informatikai kompetenciák. A CD-k tanórai használatát segítik még az egyes feladatok, összesítő táblázatok PDF formátumban való kinyomtathatósága is.

A felmerült igényekhez igazodva a 'szárazabb' anyagrészek között játékos feladatok is szerepelnek a CD-ken. Így olyan megoldások születtek, amelyek fejlesztik a koncentrációs képességet, és motiválóak is egyben.

Összefoglalva tehát a szemléletes, színes animációk segítik az új anyagok bevezetését, a gyakorlást és a differenciálást is. Alkalmat adnak arra, hogy a tanulók önállóan vagy csoportban dolgozhassanak, és ellenőrizhessék a munkájukat.

A Matek a köbön CD témakörei:
  • Algebra
  • Gondolkodási módszerek
  • Halmazok
  • Kombinatorika, valószínűség-számítás
  • Szöveges feladatok
  • Statisztika
Házhozszállítás 5-10 munkanap
Intézmény általános iskola
Kiadó Műszaki Kiadó
Licenc 1 gépes
Tantárgy matematika

Megjegyzés

Tábla- és tankönyvfüggetlen; CD-ről indítható; Korlátlan licensz is megrendelhető

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!