Termékek Menü
0

Marihuána a bevezető kábítószer (DVD)

Marihuána a bevezető kábítószer (DVD) Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
25.974 Ft (20.452 Ft + ÁFA)
Cikkszám: DT-00122
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
A filmben rendszeres marihuána fogyasztó fiatalok beszélnek önmagukról igen hitelesen, amely révén képet kapunk a kezdeti figyelmeztető jelekről, a hozzászokás folyamatáról és a következményekről.

Leírás és Paraméterek

Sok marihuánahasználó - legfőképpen tinédzserek - gondolja azt, hogy a marihuána nem veszélyes és nem válhat a rabjává. Így nem sorolják a marihuánát a kemény drogok közé, mint a kokaint vagy a heroint. Azonban az igazság az, hogy a marihuána is képes függőségi állapotot előidézni, és ezen kívül az emberi szervezetre igen károsan hat. A marihuána tartósan károsítja a rövidtávú emlékezetet. Idővel a legtöbb marihuánaélvező más keményebb drogokhoz is nyúl, ezért a marihuánát úgy is emlegetik, mint 'bevezető drog'.

Ez a film való képet ad olyan fiatalokról, akik a marihuána után más drogok fogságába estek, és ma már eljutottak odáig, hogy képesek tiszták maradni. A csoport beszélgetését egy szakember segíti és fogja össze, aki rámutat arra, hogy kezdetben mindenkit más hajtott, hogy kábítószerezzen, de végül mindenkit csak egy dolog motivált, hogy a napi szükséges mennyiséget meg kell kapnia. A csoport tagjai beszélnek arról, hogy az idő alatt, míg drogoztak, hogyan vesztettél el családjukat, barátaikat, munkájukat, pénzüket és önbecsülésüket. A csoport tagjai egyöntetűen elismerték, hogy nagyon nehéz volt tisztának maradni, de nekik sikerült. - kb. 30 perc

Elsősorban középiskolások számára ajánljuk.

Az oktatófilmet a KAB-FE-10 pályázathoz is ajánljuk.
Házhozszállítás 5-10 munkanap
Intézmény középiskola
Kiadó Digitális Tananyag Kft
Licenc 1 gépes
Tantárgy egészségnevelés, osztályfőnöki óra

Megjegyzés

Az oktatófilmet a KAB-FE-10 pályázathoz ajánljuk.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő