Termékek Menü

Manó Olvasás-Irás csomag

Manó Olvasás-Irás csomag Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
162.500 Ft (127.953 Ft + ÁFA)
Cikkszám: PR-00018
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Társadalom és környezetismeret; Emberek, állatok, növények; Magyarország földrajza, települései, élővilága, természetvédelme...; és ManóMuzsika: a ritmusok, az ábécés hangok, a hangszerek, alapvető zenei fogalmak és kifejezések

Leírás és Paraméterek

ManóKaland:

A program a társadalomismeretet és az élettelen környezetet dolgozza fel. A feldolgozott feladatok játékosak, rejtvényjellegűek, nehézségi fokuk különböző.
A feldolgozott témakörök: az iskola és az óvoda; a lakóhely; otthonunk; a család; a közlekedés; mesterségek; az idő; óra és naptár; a időjárás; az anyagok tulajdonságai.

57 helyszín, helyszínenként 1-5 feladat, kerettörténetek

ManóÉlővilág:

A ManóÉlővilágban szó esik mindarról, amit 7-12 éves korban az élővilágról tudni kell - és sok-sok érdekesség, amelyek a felnőtteket is meglephetik; az emberek, az állatok, a növények, élőhelyeik és az élet feltételei 14 fejezetben.

Témakörök: az emberek: testünk, érzékszerveink, egészség, betegség; az állatok: testfelépítésük, életmódjuk, kapcsolatunk az emberrel; a növények: felépítésük, életmódjuk, felhasználásuk; élőhelyek: házunk tája, erdők-mezők, egzotikus vidékek; az élet feltételei: a napfény, a levegő, a táplálék és a víz.

ManóMagyarország:

A manóiskolásoknak nagyon jó dolguk van: űrhajóval mennek osztálykirándulásra. Egy másik bolygót keresnek fel, azon belül is Magyarországot. Az útról naplót vezetnek, fényképeznek, térképeket rajzolnak, és bizony, elmondják a véleményüket is a látottakról. Sajnos nem tudnak mindenhová eljutni, hiszen nagy ez az ország, de rengeteg információt gyűjtenek össze a nem látott helyekről is.

Témakörök: domborzat, vizek, közlekedés, települések, növények, állatok, ipar, természetvédelem, éghajlat, látnivalók.

ManóMuzsika:

A program gazdag forrása az interaktív, azonnal ellenőrizhető feladatoknak, a multimédiás ritmusgyakorlatoknak és hangfelvételi lehetőségeknek. A játékos feldolgozás azokat a gyerekeket is az oktatóprogramhoz köti, akik eddig nem kerültek közelebbi kapcsolatba a zenével. A CD-n található sok komolyzenei részlet felkelti a gyerekek érdeklődését az igényesebb, gondolatébresztő zene iránt.

Feladatsorok és interaktív bemutatók főbb témakörei: a ritmusok, az ábécés hangok, a hangszerek, alapvető zenei fogalmak és kifejezések.

Feladatok és interaktív bemutatók, zeneszerzők arcképcsarnoka, dalok könyve, zenei szakszavak szótára, útmutató szülőknek
Csomag tartalma 3 CD
Házhozszállítás 5-10 munkanap
Intézmény általános iskola
Licenc Korlátlan
Tantárgy írás-olvasás
ManóÁbécé
ManóOlvasás 1.
ManóOlvasás 2.

Megjegyzés

1 gépes licenc is megrendelhető

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő