Termékek Menü

Manó Matek csomag

Manó Matek csomag Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
16.237 Ft (12.785 Ft + ÁFA)
Cikkszám: PR-00006
Átlagos értékelés: Nem értékelt
A ManóMatek - más matematika gyakorló programokkal összehasonlítva - nem a számolási készség fejlesztésére helyezi a hangsúlyt, hanem a matematikai gondolkodásmód és szemlélet kialakítására.

Leírás és Paraméterek

ManóMatek 1.:

A ManóMatek - más matematika gyakorló programokkal összehasonlítva - nem a számolási készség fejlesztésére helyezi a hangsúlyt, hanem a matematikai gondolkodásmód és szemlélet kialakítására.

Témakörök:

kisebb, nagyobb, egyenlő; sorba rendezés, sorozatképzés; páros és páratlan; sorszámok; a számegyenes; összeadás és kivonás a húszas számkörben; szabályjátékok; a liter és a deciliter; a pénz használata.
Minden tizedik feladattípus megoldása után a szorgalom jutalmául egy gazdagon illusztrált mesét nézhetnek-hallgathatnak meg a gyerekek.
Minden feladattípushoz tartozik egy A/4-es méretű kinyomtatható füzetlap, rajta újabb, hasonló feladatokkal. Ez egyben az írásgyakorlást is szolgálja. Ha minden lapot kinyomtatunk, egy teljes munkafüzetet kapunk.

ManóMatek 2.:

A ManóMatek 1 után most újabb feladatokon próbálhatjuk ki tudásunkat. A helyszín ezúttal egy könyvtár, ahol életre kelnek kedvenc mesehőseink. A szöveges és gondolkodtató feladatok mellett sok-sok gyakorló példát is találunk a programban.

Témakörök:

számolás százig; összeadás és kivonás a százas számkörben; több tag összevonása; szorzás, osztás; a római számok; deciméter, centiméter; kilogramm, dekagramm; kombinatorika.
A szöveges feladatok mögött egy téglafalat találunk. Ha megoldjuk a téglákra firkált feladatokat, megtisztíthatjuk a falat, és azt is megtudjuk, hogy milyen feladatokkal fogunk találkozni a tudáspróbában.

ManóMatek 3.:

Számolás, méricskélés, trükkös feladványok harmadikosoknak. A helyszín ezúttal egy nagyváros, amely tele van számokkal és problémákkal.

Témakörök:

az ezres számkör: összeadás és kivonás; több tag összevonása; vegyes és összetett feladatok az alapműveletekre; szorzás, osztás; a törtek; a római számok; súly és hossz mértékegységek; időmérés; geometria.feladatsorok, gyakorlók, tudáspróba, útmutató
kinyomtatható feladatlapok jópofa, kreatív feladatokkal
jutalomként rulettjáték: a feladatok megoldásával zsetonok gyűjthetők, amelyekkel a város játéktermében játszani lehet.

ManóMatek 4.:

Már a tízezres számkörben számolunk:

összeadás-kivonás, szorzás-osztás fejben és írásban; törtek; síkidomok; testek-kerület, terület, felszín és térfogat.

Az oktatóprogramot ezúttal egy teljes regény rajzfilmes változata színesíti.
A feladatsorok és a regény epizódjai mellett kinyomtatható feladatlap-gyűjteményt és fogalomtárat is találunk a programban.
A feladatsorok gyakorló és teszt módban is megoldhatóak.
Csomag tartalma 4 CD
Házhozszállítás 5-10 munkanap
Intézmény általános iskola
Licenc 1 gépes
Tantárgy matematika
ManóMatek 1.
ManóMatek 2.
ManóMatek 3.
ManóMatek 4.

Megjegyzés

Korlátlan licenc is megrendelhető

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő