Termékek Menü

Manó Angol csomag

Manó Angol csomag Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
5.900 Ft (4.646 Ft + ÁFA)
Cikkszám: PR-00001
Átlagos értékelés: Nem értékelt
A nyelvoktató programokat általános iskolás, kezdő tanulóknak, illetve olyan nyelvtanároknak ajánljuk, akik hagyományos oktatási eszköztárukhoz szívesen társítják a multimédia adta lehetőségeket

Leírás és Paraméterek

ManóAngol 1.:

A nyelvtanulás nem nyűg többé, hanem játék és szórakozás is egyben, ha a csemeték a ManóAngol/ManóNémet segítségével ismerkednek a nyelvekkel. A két oktatóprogram témakörei és grafikái megegyeznek. A nyelvoktató programokat általános iskolás, kezdő tanulóknak, illetve olyan nyelvtanároknak ajánljuk, akik hagyományos oktatási eszköztárukhoz szívesen társítják a multimédia adta lehetőségeket. A tárgyalt 15 téma a legismertebb hétköznapi helyzeteket dolgozza fel, így bármely más nyelvoktató könyvhöz használható kiegészítő anyagként.
Témakörök: bemutatkozás, számok, étkezés, tárgyak és tulajdonságaik, állatok, környezetünk, lakóhelyünk, vásárlás, tevékenységek, foglalkozások.

15 téma 75 párbeszédes történetben feldolgozva.
A gazdagon illusztrált történeteket angol/német anyanyelvű gyerekek játsszák el.
A memorizálást, a helyes kiejtés ellenőrzését teszi lehetővé a mikrofonos hangfelvétel. A kétnyelvű hangos szótárban kezdőbetűk szerint kereshetjük a szavakat. Tartalmazza a programban előforduló, mintegy ötszáz szót.

ManóAngol 2.:

E nyelvoktató programokat azoknak ajánljuk, akik már legalább egy éve tanulják a nyelvet, vagy befejezték a sorozat első részét. A két oktatóprogram témakörei és grafikái megegyeznek.

Egy vidám nyári táborozás gazdagon illusztrált, lazán összefüggő történeteit követhetjük nyomon harminc fejezetben.A történetek hanganyagát angol illetve német anyanyelvű gyerekekkel vettük fel. Az események írott formában, soronként követhetők magyar, illetve idegen nyelven.
A munkát kétnyelvű hangos szótár könnyíti, ám ezen túl interaktív szótározási lehetőség is rendelkezésünkre áll.A feladatok a 60 oldalas nyelvtankönyvből nyelvtani témák szerint is elérhetők, vagy egy-egy nyelvtani probléma önállóan is gyakorolható.

30 fejezet, 300 feladat, mikrofonos szerepjátszási lehetőség, interaktív képes és animációs szótár angol-magyar és magyar-angol hangos szótár nyelvtankönyv.
Csomag tartalma 2 CD
Házhozszállítás 5-10 munkanap
Intézmény általános iskola
Licenc 1 gépes
Tantárgy angol nyelv
ManóAngol 1.
ManóAngol 2.

Megjegyzés

Korlátlan licenc is megrendelhető

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő