Termékek Menü

Magyarország Földrajza (CD)

Ár:
179.520 Ft (141.354 Ft + ÁFA)
Cikkszám: ST-00088
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Megtalálható rajta a Kárpát medence domborzata, vízrajza, úthálózata éppúgy, ahogy Magyarország nagytájai, ipara, műhodfelvételek, Budapest és agglomerációja. Nyomtatható kontúrtérképek is segítik a tanári munkát.

Leírás és Paraméterek

Magyarország földrajza

A digitális tananyag segítséget nyújt Országunk megismerésében. Megtalálható rajta a Kárpát medence domborzata, vízrajza, úthálózata éppúgy, ahogy Magyarország nagytájai (tájbeosztás, domborzat, vízrajz, éghajlat, földszerkezet, talajtípusok, mezőgazdaság), Magyarország ipara (megyék, régiók, településszerkezet, iparágak, infrastruktúra), műhodfelvételek, Budapest és agglomerációja (zónák és kerületek, határok, úthálózat, települések). Nyomtatható kontúrtérképek (nagytájak, tájegységek, megyék, régiók, hegyvonulatok, vízrajz, települések) is segítik a tanári munkát.

Ezt az egyszerűen kezelhető, különösebb számítástechnikai ismeretet nem igénylő CD-sorozatot azért fejlesztettük ki, hogy lehetővé tegyük minden pedagógus számára tantárgyának magas szintű és a korszerű technikai lehetőségeket kihasználó szemléltetését. Egyaránt használható interaktív táblával, projektorral vagy iskolai számítógépes hálózaton (segédprogrammal).
Házhozszállítás 5-10 munkanap
Intézmény általános iskola
Kiadó Stiefel
Licenc 30 gépes
Tantárgy földrajz

Megjegyzés

3 gépes licenc is megrendelhető

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő