Termékek Menü

Magyar történeti áttekintés a honfoglalás korától

Ár:
43.688 Ft (34.400 Ft + ÁFA)
Cikkszám: ST-00023
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Az interaktív időszalag segítségével lépkedhetünk a magyar történelem századai között, az adott időszak eseményeit összefoglaló táblázat mellett jelentős személyiségeinek életrajzát és a korszakhoz kapcsolódó Magyarország térképet is megjelenítve.

Leírás és Paraméterek

Magyar történeti áttekintés a honfoglalás korától

Megismerést nyújt egészen a Honfoglalás korától kezdődően a magyar történelem folyamatára. Az interaktív időszalag segítségével lépkedhetünk a magyar történelem századai között, az adott időszak eseményeit összefoglaló táblázat mellett jelentős személyiségeinek életrajzát és a korszakhoz kapcsolódó Magyarország térképet is megjelenítve. Külön menüpontok alatt jeleníthető meg az Árpád-ház családfája, a magyarországi Anjouk családi kapcsolatai és a Habsburg-ház családfája, így megkönnyítve a teljes áttekintést. Nagy segítséget nyújt az összefüggések és a sorrendiségek megértésében, rálátást biztosít a magyar történelem egészére.

Ezt az egyszerűen kezelhető, különösebb számítástechnikai ismeretet nem igénylő CD-sorozatot azért fejlesztettük ki, hogy lehetővé tegyük minden pedagógus számára tantárgyának magas szintű és a korszerű technikai lehetőségeket kihasználó szemléltetését. Egyaránt használható interaktív táblával, projektorral vagy iskolai számítógépes hálózaton (segédprogrammal).
Házhozszállítás 5-10 munkanap
Intézmény általános iskola, középiskola
Kiadó Stiefel
Licenc 3 gépes
Tantárgy történelem

Megjegyzés

30 gépes licenc is megrendelhető

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!