Termékek Menü

Magyar történelem csomag

Ár:
20.742 Ft (16.332 Ft + ÁFA)
Cikkszám: MI-00014
Átlagos értékelés: Nem értékelt
A magyar királyság vármegyéi: történeti-földrajzi tesztprogram , Történelmi kisszótár: kifejezéshez, évszámhoz társíthatóak a meghatározások; Első 900 évünk történelmi forrásai

Leírás és Paraméterek

2. A magyar királyság vármegyéi

Történeti-földrajzi tesztprogram általános és középiskolásoknak. A mai kor elvárásainak megfelelően: ,,sokszor használható digitális vaktérképet' és térképalbumot kap kézbe a felhasználó, amit számtalanszor kitölthet, újrapróbálhat illetve tanulmányozhat. Jól használható az ismeretek bővítésére. A CD-n az európai tájékozódást gyakoroltató európai térképteszt program is helyet kapott. A program használata során bármikor kérhető összesített eredmény ami a pillanatnyi állapot szerint tájékoztatja a felhasználót az addig feltett kérdések , a helyes válaszok számáról, illetve a százalékos teljesítményről.

3. Történelmi kisszótár

A szótárban kifejezéshez, évszámhoz társíthatóak a meghatározások. A program a felhasználó által bővíthető. Korosztálytól és iskolatípustól függetlenül jól alkalmazható új ismeretek feldolgozásánál, kutatásnál és egyéni felkészülés során. Használatához Windows és Microsoft Access megléte szükséges.

4. Történelmi forrásaink - okleveleink

Programunk a magyar történelem első kilencszáz évének írott forrásaiból - főként oklevelekből - nyújt át több mint félszáz darabos reprezentatív válogatást Szent István pannonhalmi oklevelétől Mátyás király 1462-es esztergomi oklevelén át Görgey Artúr 1916-os végrendeletéig. Bemutatjuk magának a forrásnak a képét élvezhető felbontásban, közöljük a dokumentum teljes szövegét eredeti nyelvén, illetve magyar fordításban. Oktatási segédanyagunk felhasználhatóságát természetesen a teljes körű keresési- és nyomtatási lehetőség is segíti. Reméljük programunk hathatósan fog hozzájárulni a magyar történelem élményszerű feldolgozásához. A CD-ROM-on elhelyeztünk - tanulás utáni szórakozás képen - egy európai nemzetiségeket bemutató kirakós játékot is.
Csomag tartalma 3 CD
Házhozszállítás 5-10 munkanap
Intézmény általános iskola, középiskola
Licenc 1 gépes
Tantárgy történelem
A magyar királyság vármegyéi
Történelmi kisszótár
Történelmi forrásaink - okleveleink

Megjegyzés

Korlátlan licenc is megrendelhető

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő