Termékek Menü

Magyar művelődéstörténet csomag

Ár:
15.582 Ft (12.269 Ft + ÁFA)
Cikkszám: MI-00049
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Áttekinti a magyar kultúra történetét a kezdetektől a közelmúltig. A több mint ezer év alatt keletkezett és/vagy feltárt leletek, alkotások, dokumentumok képi bemutatása...

Leírás és Paraméterek

I. Magyar művelődés a kezdetektől a XV. századig

II. Magyar művelődés a XVI. századtól a XVIII. századig

A CD segítségével áttekintheti a magyar kultúra történetét a kezdetektől a közelmúltig. Amint erre a cím is utal, elsődleges célunk, hogy a több mint ezer év alatt keletkezett és/vagy feltárt leletek, alkotások, dokumentumok képi bemutatására helyezem a hangsúlyt. (A művelődéstörténet magában foglalja a természeti környezet életmód, egészség (betegség, gyógyítás, egészségügy) vallás, egyház, szellemi élet alakulását.)

Az egyes fejezetek/részek bevezetőjében szereplő szöveges szakaszok elsősorban a tárgyban való eligazodást, tájékozódást szolgálják. A korok, korszakok művelődésének részletesen leíró bemutatását a munkában nem tekintem feladatomnak, de megadom a feldolgozást támogató irodalom jegyzékét. Így segítendő a magyar kultúrtörténet részleteiben tájékozódni kívánót. Tekintettel tárgyunk terjedelmére, sokszínűségére a feldolgozás rendezőelvéül a kronológiát választottuk.
Csomag tartalma 2 CD
Házhozszállítás 5-10 munkanap
Intézmény általános iskola, középiskola
Licenc 1 gépes
Tantárgy történelem
Magyar művelődés a kezdetektől a XV. Századig
Magyar művelődés a XVI. századtól a XVIII. Századig

Megjegyzés

Korlátlan licenc is megrendelhető

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!