Termékek Menü

Magyar irodalom története (CD)

Ár:
179.520 Ft (141.354 Ft + ÁFA)
Cikkszám: ST-00104
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Az elmúlt 600 év irodalmi életének meghatározó hazai illetve határon túli alakjait és eseményeit,korabeli arcképekkel, valamint rövid ismertetőszöveggel, az egyes korszakok térképeivel mutatja be

Leírás és Paraméterek

A Magyar irodalom története

Az elmúlt 600 év irodalmi életének meghatározó hazai illetve határon túli alakjait és eseményeit,korabeli arcképekkel, valamint rövid ismertetőszöveggel, az egyes korszakok térképeivel mutatja be.

Az öt alaptérképen, melyek a humanizmus korának, a reneszánsz és barokk korának, a felvilágosodás korának, a romantika és a századforduló korának és a huszadik század és napjaink irodalmát mutatják be, a településekre vagy az arcképcsarnok képeire kattintva megjeleníthetőek az irodalmi személyiségek rövid életrajzai és berajzolható életútjuk. Az irodalomtörténeti tabló a komplex áttekintés lehetőségét biztosítja.

Ezt az egyszerűen kezelhető, különösebb számítástechnikai ismeretet nem igénylő CD-sorozatot azért fejlesztettük ki, hogy lehetővé tegyük minden pedagógus számára tantárgyának magas szintű és a korszerű technikai lehetőségeket kihasználó szemléltetését. Egyaránt használható interaktív táblával, projektorral vagy iskolai számítógépes hálózaton (segédprogrammal).
Házhozszállítás 5-10 munkanap
Intézmény általános iskola, középiskola
Kiadó Stiefel
Licenc 30 gépes
Tantárgy irodalom

Megjegyzés

3 gépes licenc is megrendelhető

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő