Termékek Menü

KRESZ - Digitális úthálózat és útkereszteződés egyben

Ár:
70.200 Ft (55.276 Ft + ÁFA)
Cikkszám: KK-004
Átlagos értékelés: Nem értékelt
A program elsősorban KRESZ oktatók, közlekedési rendőrök, közlekedési ismereteket tanító általános és középiskolai tanárok, és közlekedési szakemberek részére készült.

Leírás és Paraméterek

Digitális úthálózat
A Digitális Úthálózat nevű program segítségével szinte bármilyen közlekedési szituáció összeállítható, elmenthető, és oktatási célra felhasználható. A programban megtalálható utak, útkereszteződések, útburkolati jelek, táblák, járművek, stb. megfelelő alkalmazásával akár egy városrész úthálózata is összeállítható.
A tudatosan, megfelelő tematikai felépítésben összeállított forgalmi helyzetek kellő kép és szöveganyagot nyújtanak a közlekedési ismeretek tanításához. A végtelen számú helyzetek összeállítása teszi azt lehetővé, hogy a felhasználó, oktatóként saját oktatási segédanyagot készítsen, amely a teljes KRESZ tananyagot felöleli.

Digitális útkereszteződés
A Digitális Útkereszteződés nevű program segítségével tetszőleges áthaladási szituációk állíthatók össze. Egy a program által kínált kereszteződést kiválasztva, majd azt járművekkel berendezve egy áthaladási sorrend megadása után a szituáció lejátszható.

A szoftver KRESZ oktatók, közlekedési rendőrök, közlekedési ismereteket tanító általános és középiskolai tanárok, és közlekedési szakemberek részére készült.

Házhozszállítás 4-5 munkanap
Intézmény általános iskola, középiskola, felsőoktatás
Licenc 1 gépes

Megjegyzés

Kizárólag pendrive-on kapható.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!