Termékek Menü
0

Környezetvédelem I. csomag

Környezetvédelem I. csomag Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
21.528 Ft (16.951 Ft + ÁFA)
Cikkszám: DT-00178
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
'Csak kellő figyelemmel érhetjük el, hogy változatlanul megőrizzük életünk minőségét saját magunk és a következő generációk számára.'

Leírás és Paraméterek

1. Hulladékgazdálkodás

A film célja a lakosság tájékoztatása és az ifjúság nevelése mellett a szelektív hulladékgyűjtéssel, hulladékfeldolgozással és az újrahasznosítással kapcsolatos munkafolyamatok ismertetése, valamint a beruházással megvalósult ökológiai értékek bemutatása.
A beruházást az egyre növekvő, hulladékmennyiségek, az Európai Uniós irányelvek és normák átalakulása, nagymértékű szigorodása, valamint a Nemzeti Környezetvédelmi program induklája.

2. Környezetszennyezés

A film egy konkrét példán keresztül mutatja be, milyen választási lehetőségeink vannak a felesleges hulladék keletkezésének elkerülésére, illetve annak feldolgozására, újrahasznosítására. Szóba kerül az ember és a környezetvédelem kapcsolata, valamint az, miként hat a hulladék feldolgozása környezetünkre.

A film arra ösztönzi a nézőket, gondolják át mindazon szokásaikat, melyek során hulladék képződhet, azzal a céllal, hogy csökkentsék azt, illetve a mindennapokban is hasznosítsák újra, amit lehet. Csak kellő figyelemmel érhetjük el, hogy változatlanul megőrizzük életünk minőségét saját magunk és a következő generációk számára.
Csomag tartalma 2 DVD
Házhozszállítás 5-10 munkanap
Intézmény általános iskola, középiskola
Kiadó Digitális Tananyag Kft
Licenc 1 gépes
Tantárgy biológia, osztályfőnöki óra
Hulladékgazdálkodás
Környezetszennyezés

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő