Termékek Menü

Környezetismeret 1. (CD)

Ár:
4.000 Ft (3.150 Ft + ÁFA)
Cikkszám: MK-00088
Átlagos értékelés: Nem értékelt
A CD tartalmazza a könyv interaktív táblán lapozható, szerkeszthető változatát, ezen túlmenően az egyes témakörökhöz kapcsolódó, további gyakorlási lehetőséget nyújtó interaktív feladatokat, a megértést segítő bemutató animációkat is biztosítja.

Leírás és Paraméterek

A sokoldalú animációgyűjtemény és digitális taneszköz a jelenségek vizsgálatát, emberi és természeti környezetünk megismerését a vizualtáson és az interakciókon keresztül teszi teljessé. A természettudományos mellett a matematikai és a digitális kompetenciák fejlesztésére, az interakciókon keresztül pedig a nyelvi-kommunikációs képességek kiteljesítésére is lehetőség nyílik. A gyűjtemény oktatási módszere jól alkalmazható interaktív táblán és számítógépen egyaránt. Az igények szerint jelenségek bemutatására, frontális, egyéni, vagy csoport munka keretében, új anyag bevezetésére, gyakorlásra, differenciáltan, felzárkóztatásra vagy tehetséggondozásra is használhatók. A beépített ellenőrző és értékelő funkció a számítógép melletti önálló, páros, és csapatmunkában való felhasználást biztosítja.

A digitális tananyag a környezetismeret játékos oktatásához készült. A taneszköz mind tartalmi, mind módszertani vonatkozásában a korosztályi sajátosságokat messzemenően figyelembe veszi. Az eszköz többféle játékot, mozgást (szerepjáték, élőkép stb.) igénylő és együttműködésre késztető, akciós feladatokat tartalmaz. Az évkörre és évszakokra épülő tananyagtartalomba szervesen épülnek be az őszi, téli, nyári, tavaszi és nyári tanulmányi séták, melyek a gyerekek összes érzékszervét bevonják, és a készségek-képességek széles palettáját fejlesztik. A tematika a bemutatkozástól, kapcsolatfelvételtől indul, és jut el a közösségépítéshez, illetve a közvetlen iskolai környezettel való ismerkedéshez, mely témákkal egy ismerős világ képzetét segíti kifejleszteni a gyerekekben. A tanulást segítő ismétlődések nemcsak a tematikában, hanem a módszertani elemek ritmusában is jelen vannak. Az illusztrációk és az animációs feladatok is az ismétlődésre és változásra épülnek, és olyan igénnyel készültek, hogy a vizualitásra fogékony elsős gyerekek számára a kedvességet, fantáziát, játékosságot és humort jelentsék a digitális tartalom használata közben.
Házhozszállítás 5-10 munkanap
Intézmény általános iskola
Kiadó Műszaki Kiadó
Licenc 1 gépes
Tantárgy környezetismeret

Megjegyzés

Smart, Promethean, Mimio, Polyvision táblákhoz - Tankönyvkód: MK-4254-4; CD-ről indítható

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő