Termékek Menü

Kereskedelem, közg.tan, fuvarozáslogisztika, marketing (CD)

Ár:
15.980 Ft (12.583 Ft + ÁFA)
Cikkszám: MI-00051
Átlagos értékelés: Nem értékelt
A fogalmak megismertetésén túl pl. részletesen taglalja a különféle vállalkozási formákat, azok jellemzőit, a különböző kerekedelmi formákkal, a különböző logsztikai tevékenységekkel és a marketinggel.

Leírás és Paraméterek

Témakörök:

1. Közgazdaságtan

A közgazdaságtan feladatát, szereplőit, fő ágazatát, a mikro- és makroszféra szereplőit ismerhetjük meg az anyag segítségével. Közgazdaságtan alapfogalmak - A közgazdaságtan szakkifejezéseinek magyarázatát tartalmazza, az előző anyag kiegészítése, vagy bevezetése lehet. Vállalat, vállalkozás - A fogalmak megismertetésén túl részletesen taglalja a különféle vállalkozási formákat, azok jellemzőit. Bemutatja a vállalati stratégiákat, a szállítás anyagmozgatás problémáit, majd kitér a válságkezelésre. Foglalkozik a bér, számvitel, könyvvitel, nyilvántartások bemutatásával.

2. Kereskedelem

Bemutatja a kereskedelem szerepét, az áru útját. Foglalkozik a klasszikus nagykereskedelemmel, a nagykereskedelmi tranzittal, a demigrosz és tranzit kereskedelemmel, a kiskereskedelemmel. Fuvarozási ismeretek - Szállítás, fuvarozás, szállítmányozás fogalmait mutatja be, majd a különböző (vasúti, közúti, folyami, légi) árufuvarozási módokat. Foglalkozik a nemzetközi fuvarozási egyezményekkel.

3. Logisztika

A logisztika fogalmán túl megismerhetjük a különböző logisztikai tevékenységeket, a logisztikai rendszer részeit, a logisztikai stratégia kérdéseit. Mindezt látványos formában.

4. Kereskedelem és marketing

Fogyasztókkal, fogyasztói magatartásokkal, vásárlói típusokkal, a piaccal, a termékekkel, minőségfogalmakkal, stb. ismerkedhetünk meg. Marketing alapfogalmak - A szakkifejezések értelmezését tartalmazza.
Házhozszállítás 5-10 munkanap
Intézmény középiskola
Licenc 1 gépes
Tantárgy közgazdaságtan, logisztika, marketing, kereskedelmi ismeretek

Megjegyzés

Korlátlan licenc is megrendelhető

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő