Termékek Menü

Képesség-, kompetenciafejlesztés és a tanulás megalapozása

Ár:
33.150 Ft (26.102 Ft + ÁFA)
Cikkszám: PED-005
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Interaktív és digitális tananyagok típusainak és fajtáinak megismerése, készség a saját órákba történő beépítésre úgy, hogy az a leghatékonyabban fejlessze a tanulók képességeit és kompetenciáit. IKT eszközök beüzemelése és használata.

Leírás és Paraméterek

Interaktív és digitális tananyagok típusainak és fajtáinak megismerése, készség a saját órákba történő beépítésre úgy, hogy az a leghatékonyabban fejlessze a tanulók képességeit és kompetenciáit. IKT eszközök beüzemelése és használata. A továbbképzést követően a résztvevő saját munkaköréhez kapcsolódóan elkészít egy foglalkozás tervezetet, IKT eszköz és interaktív tananyag használattal, melyet nyolc napon belül digitálisan kell megküldeni. Értékelési szempontja, hogy a tananyag és az interaktív eszköz alkalmazása módszertanilag adekvát legyen, következtetni lehessen az eszköz és a program célszerű és magas szintű alkalmazására. A tanúsítvány kiadásának, a továbbképzés óráin legalább a 90%-os megjelenés szintén feltétele.
Csomag tartalma Képesség, kompetenciafejlesztés és az egész életen át tartó tanulás megalapozása, Ikt eszközök használatával, interaktív és digitális tananyagok alkalmazásával, offline és online módon
Intézmény általános iskola, középiskola
Licenc 1 gépes

Megjegyzés

Programakkreditációs lajstromszám: 00026-2012

Jelentkezési lap letöltése

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!