Termékek Menü

Irodalmi kincsestár 4. (CD)

Ár:
4.000 Ft (3.150 Ft + ÁFA)
Cikkszám: MK-00085
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Fontos feladata, hogy a felső tagozatba lépő gyerekek számára megalapozza az önálló tanuláshoz szükséges képességek fejlesztését, a könnyed eligazodást a szövegértés és szövegfeldolgozás területén - az Irodalmi kincsestár 4.c. tankönyvhöz készült!

Leírás és Paraméterek

Az irodalmi tankönyvcsalád negyedik osztályosoknak szánt kötete sokoldalú képességfejlesztésre ad alkalmat. Fontos feladata, hogy a felső tagozatba lépő gyerekek számára megalapozza az önálló tanuláshoz szükséges képességek fejlesztését, a könnyed eligazodást a szövegértés és szövegfeldolgozás területén. A tartalmi és esztétikai szempontból egyaránt igényes mű a kisiskolások irodalmi nevelésén túl ízlésformáló és a látókör szélesítését célzó szerepet is betölt.

A könyv 7 arányos fejezetből épül fel, a művek alkotóinak széles skálája, a szövegformák kínálatának sokszínűsége jellemzi. A rendkívül gazdag szövegválogatás nemcsak a különféle anyanyelvi tevékenységek gyakorlásához és az anyanyelvi képességek fejlesztéséhez teremti meg a feltételeket, nagymértékben hozzájárul a tanulók hon- és népismeretének gazdagításához, irodalmi műveltségük megalapozásához.

A szövegekkel végzett elemző műveletek gyakorlásán túl a könyv segítségével nagy lépéseket tesznek előre a gyerekek a világról, a hazáról, a társadalomról, az emberről és a természetről való tudásban.
Házhozszállítás 5-10 munkanap
Intézmény általános iskola
Kiadó Műszaki Kiadó
Licenc 1 gépes
Tantárgy írás-olvasás

Megjegyzés

Smart, Promethean, Mimio, Polyvision táblákhoz - Tankönyvkód: FK-411, FK-412; CD-ről indítható

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő