Termékek Menü

Irodalmi kincsestár 2. (CD)

Ár:
4.000 Ft (3.150 Ft + ÁFA)
Cikkszám: MK-00082
Átlagos értékelés: Nem értékelt
A késleltetett írástanítási stratégia előnye, hogy mentesíti a gyerekeket a feszített tanulási tempótól, hiszen az írástanulásnak nem kell együtt haladnia a betűk megismerésével, az olvasástanulás menetével - az Irodalmi kincsestár 2.c. tankönyvhöz készü

Leírás és Paraméterek

A második osztályos irodalmi olvasókönyv nem véletlenül viseli az Irodalmi kincsestár címet. Olyan bő tematikus fejezetekre osztott válogatás ez, amely elegendő mozgásteret enged a tanítónak, hogy a tantervi követelményeken túl saját elképzelései szerint vezesse be diákjait az olvasás világába. Az olvasmányok mintegy négyötöde mese és vers, illetve természetről szóló prózai írás, de a válogatásban helyet kaptak a korosztály érzelmi nyitottságára építő ünnepekkel és a hazaszeretettel foglalkozó szövegek is.

Az olvasmányokat változatos és gondolkodtató, szövegelemző műveletekre késztető kérdések és feladatok követik.

A könyv esztétikumában távol áll a túldíszített, funkció nélküli illusztrációkkal teli olvasókönyvektől. Mértéktartó, ízléses kivitelezésével segíti az esztétikai nevelést célzó tanítói szándékot. Az Irodalmi kincsestárhoz korszerű szemléletű, elsősorban a szövegértést fejlesztő tanulói munkafüzet is készült, amely szakszerű és változatos feldolgozási sorrendet és stratégiát kínál az olvasókönyv felhasználásához.
Házhozszállítás 5-10 munkanap
Intézmény általános iskola
Kiadó Műszaki Kiadó
Licenc 1 gépes
Tantárgy írás-olvasás

Megjegyzés

Smart, Promethean, Mimio, Polyvision táblákhoz - Tankönyvkód: FK-212; CD-ről indítható

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!