Termékek Menü

Írás gyakorlólapok és munkafüzet

Ár:
8.000 Ft (6.299 Ft + ÁFA)
Cikkszám: MK-00195
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Az ÍRÁS gyakorlólapok és munkafüzet a vázoláshoz, az írástanuláshoz és az írástechnikai készségek fejlesztésének gyakorlásához használható feladatbank és kiegészítő taneszköz.

Leírás és Paraméterek

Az ÍRÁS gyakorlólapok és munkafüzet a vázoláshoz, az írástanuláshoz és az írástechnikai készségek fejlesztésének gyakorlásához használható feladatbank és kiegészítő taneszköz.

A több mint 600 feladatot tartalmazó digitális taneszköz az egyre biztosabb betűfelismerés és egyre lendületesebb írás jegyében készült. A taneszköz célja, hogy játékos és változatos, differenciálásra is kiválóan alkalmas feladatok által, fokozatosan alapozza meg az írástechnikai készséget.
 
A taneszköz feladatainak megszerkesztésekor figyelembe vettük az olvasásórák betűtanításának differenciálását, ezt erősítik meg a taneszköz írásos feladatai is. A feladatok a készségek, képes-ségek fejlesztésén túl a kognitív funkciók fejlesztését is megcélozzák. A hasonló alakú betűk írásbeli diszkriminációjára külön gyakorlófeladatokat iktattunk be a tananyagba. Az ÍRÁS feladatbankhoz és kiegészítő taneszközhöz Írás digitális gyakorlólapok is tartozik, amely a betűírást készíti elő és gyakoroltatja. A gyakorlólapok (az írás taneszközzel szorosan együtt kezelve) a hangoztató-elemző-összetevő olvasástanítási módszerrel való tanítást egészíti ki álló c kötéses írástanítási programmal. Interaktív táblán való használat esetén segítik a nagymozgások begyakorlását, a vállból indított, majd a kéz mozdulataira levitt írástechnikai készségek minél alaposabb begyakorlását is. Az írás-olvasás taneszközök integrált osztályokban is kiválóan használhatóak.
Házhozszállítás 5-10 munkanap
Intézmény általános iskola
Kiadó Műszaki Kiadó
Licenc 1 gépes
Tantárgy írás-olvasás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő