Termékek Menü

Informatika I. csomag

Ár:
142.143 Ft (111.924 Ft + ÁFA)
Cikkszám: MI-00099
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Főbb témakörök: Alapfogalmak, Hardver eszközök, Norton Commander, Operációs rendszerek, Szövegszerkesztés, Táblázatkezelés, Tömörítők, Vírusok, Algoritmusok, Prezentáció készítés, Hálózatok, Internet használat.

Leírás és Paraméterek

1. Számítástechnika:

,,DOS 6.0': a DOS 6.2 verzió legfontosabb parancsairól tanult ismereteket kéri számon,

,,SZÁMTECH': A program szemléletesen tanítja a hardver eszközöket, a billentyűzetet, a szoftverek csoportosítását, a számítástechnika történetét és az MS-DOS parancsokat;

,,NORTON': a Norton Commander használatát gyakoroltató program;

,,BILLENTYŰZET': a billentyűzet gyakoroltatását segíti elő (2 db program). Az elkövetkező programok 5-10. osztálynak, és az OKJ szerinti szakmákban az informatika, ill. számítástechnika tantárgy oktatásához készült. A kerettanterv előírásai szerinti tananyagokat tartalmazza. Az oktatóprogramok használatához Microsoft Power Point program szükséges.

,,Alapfogalmak';
'Számítástechnika története';
,,Operációs rendszerek';
,,Szövegszerkesztés';
,,Táblázatkezelés';
,,Tömörítők';
,,Vírusok'.

,,Algoritmusok': A programozásban használt elemi algoritmusok és az egyszerűbb keresések működését mutatja be. Bár a különböző programnyelveken máshogy valósíthatók meg az utasítássorok, de az algoritmusok elvi-logikai felépítése és működése azonos. Interaktív kiegészítő-demonstráló eszköz, mellyel ezek a folyamatok működés közben láthatóak, értelmezhetőek. A program célja ezen algoritmusok bemutatása látványos formában, melynek segítségével hamarabb megérthető működésük.

2. Informatikai feladatlapok

A kezdőoldalon az informatika témakörökből lehet választani, és a kiválasztott témakörhöz kérdéssor kerül megjelenítésre.
Minden témakörből 5 kérdéssorozat készült, egy sorozat átlagban 10 kérdésből áll. A kérdések lehetnek feleletválasztásosak, mondatkiegészítéses, párosításos, vagy sorba állításos kérdések. Minden kérdésre történő válaszadás interaktív módon történik, ill. ugyanígy a kérdésekre adott válasz ellenőrzése is. A feldolgozott témakörök a következők:

Alapfogalmak;
Szövegszerkesztés;
Táblázatkezelés;
Prezentáció készítés;
Hálózatok, Internet használat.

SzámítástechnikaInformatikai feladatlapok
Csomag tartalma 2 CD
Házhozszállítás 5-10 munkanap
Intézmény általános Iskola, középiskola
Licenc korlátlan
Tantárgy számítástechnika, informatika
Számítátechnika
Informatikai feladatlapok

Megjegyzés

1 gépes licenc is megrendelhető

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő