Termékek Menü

Honismeret (CD)

Ár:
48.900 Ft (38.504 Ft + ÁFA)
Cikkszám: ST-00040
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Az interaktív néprajzi térkép településnevei mellett található jelekre kattintva megjeleníthetőek a tájegység jellegzetes népviseletének és népi építészeti emlékeinek képe és rövid leírása.

Leírás és Paraméterek

Honismeret

Honismereti CD digitális tananyagunk betekintést nyújt a magyar nemzeti jelképek, történeti emlékek és a népi kultúra témakörébe.

A nemzeti jelképek és ereklyék megismertetését a látványos képekhez kapcsolódó leírás segíti. A képek az interaktív tábla saját szoftverébe is kimásolhatók. A magyar történeti emlékek rajzos piktogramjainak térképi elhelyezése, nagyított képük és leírásuk közelebb hozza a történelmet a tanulók fantáziájához. Az interaktív néprajzi térkép településnevei mellett található jelekre kattintva megjeleníthetőek a tájegység jellegzetes népviseletének és népi építészeti emlékeinek képe és rövid leírása.

Ezt az egyszerűen kezelhető, különösebb számítástechnikai ismeretet nem igénylő CD-sorozatot azért fejlesztettük ki, hogy lehetővé tegyük minden pedagógus számára tantárgyának magas szintű és a korszerű technikai lehetőségeket kihasználó szemléltetését. Egyaránt használható interaktív táblával, projektorral és vetítővászonnal vagy iskolai számítógépes hálózaton (segédprogrammal).
Házhozszállítás 5-10 munkanap
Intézmény általános iskola, középiskola
Kiadó Stiefel
Licenc 3 gépes
Tantárgy művészettörténet, néprajz

Megjegyzés

30 gépes licenc is megrendelhető

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!