Termékek Menü

Harmadik interaktív számháború (CD) - 1 gépes

Ár:
5.000 Ft (3.937 Ft + ÁFA)
Cikkszám: MK-00203
Átlagos értékelés: Nem értékelt
A CD négy kerettörténetet tartalmaz, amelyekben a tanulóknak fontos missziót kell ellátniuk, ehhez matematikatudásukat, stratégiai képességüket kell bevetniük - interaktív tananyag

Leírás és Paraméterek

Ez a három részből álló szoftversorozat lehetőséget ad arra, hogy minden kisgyerek könnyen és örömmel sajátítsa el a szorzó- és bennfoglaló táblát, hogy játszva gyakorolja a tízes átlépést az összeadások és kivonások során. Az izgalmas játékok most élvezetes versengéssé teszik ennek a nehéz anyagrésznek a begyakorlását, a biztos számolási rutin kialakulásának folyamatát.

Minden CD négy kerettörténetet tartalmaz, amelyekben a tanulóknak fontos missziót kell ellátniuk, ehhez matematikatudásukat, stratégiai képességüket kell bevetniük.A játékok alkalmazhatók tantermi óra keretében interaktív táblán csoportfoglalkozással, vagy számítógépen páros, kiscsoportos vagy egyéni játék keretében.
Számítógépen a játékok párosával, vagy két-kétfős csapatokban, esetleg egyénileg is játszhatók. A CD többféle beállítási lehetőséget, feladatonként kétféle nehézségi szintet is biztosít, így könnyen megtalálhatjuk az óraszervezéshez, a tanulók felkészültségi szintjéhez legmegfelelőbb alkalmazási lehetőséget. A sorozat tagjai angol és magyar nyelven is megvásárolhatók.

Interaktív táblák bármely típusához, vagy számítógépen is használható.

A számháború során a gyerekek a következő matematikai témaköröket gyakorolják:

Számolás kettesével 20-ig, 5-ösével 50-ig
A több és a kevesebb fogalmak használata
Összeadás és kivonás 10-es számkörben
Összeadás és kivonás kerek tizesekkel 100-as számkörben
Két szám összeadása, kivonása 0-tól 20-ig

Ajánlott kompetenciafejleszési terület: Matematikai, szociális, életviteli és környezeti életpálya-építés (vállalkozás), Szövegértértés - szövegalkotás

Alkalmazható pedagógiai módszerek:egyéni munka, differenciált egyéni munka, differenciált csoportmunka

Korcsoport: 7-8 év
Házhozszállítás 5-10 munkanap
Intézmény általános iskola
Licenc 1 gépes
Tantárgy matematika

Megjegyzés

Megszűnt!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!