Termékek Menü

Gyerekjáték (CD) - korlátlan licensz

Ár:
10.000 Ft (7.874 Ft + ÁFA)
Cikkszám: MK-00058
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Általános iskola - 1. osztály

Leírás és Paraméterek

Az Interaktív Matematika CD-sorozat első része a - Cirkuszi mutatvány című kiadvánnyal párban - a Ligetbe repíti el a gyerekeket, ahol felülhetnek a vidámpark különböző játékaira, és résztvehetnek egy cirkuszi előadáson is. Sőt, virtuálisan beleshetnek a színfalak mögé, miközben játszva oldanak meg matematikai feladatokat. A kiadvány kedves és játékos képi világa lenyűgözi a gyerekeket és tanítóikat egyaránt.

Az elsősöknek készült rész történetei vidámparki környezetben játszódnak, a másodikos rész pedig cirkuszi keretek között. A jó hangulatú, színes és izgalmas feladatok nemcsak azért készültek, hogy a tanítók munkáját megkönnyítsék, hanem az iskolapadba most bekerült kisdiákoknak is élménnyé varázsolja az a matematikával ismerkedést. Nemcsak az óvoda-iskola átmenetben segít azzal, hogy játékosan szórakoztatóvá teszi a tanórákat, hanem az érdeklődést felkeltő, motivációteremtő erejével egy döntő időszakban segít megteremteni a matematika iránti pozitív attitűdöt, ráébresztve a tanulókat arra, hogy gondolkodni jó és érdekes!
 
Azontúl, hogy a tanítók egy kiváló motivációs eszközt kapnak a kezükbe, a szerző úgy állította össze az animációkat, hogy azokkal remek lehetőség nyílik a differenciálásra, hiszen több tényező (idő, nehézségi fok) is állítható a feladatokban. A kinyomtatható feladatlapok és a módszertani segédletben megjelenő ajánlások a különböző munkaformák (páros, csoport-, stb) alkalmazásának lehetőségét segítik elő.
A gyűjtemény nagy hangsúlyt fektet a matematikai szövegértés fejlesztésére, a problémamegoldó gondolkodás kialakítására. Az egyes animációk a matematikai tartalmak elsajátításán és a számolási rutin kialakításán kívül hozzájárulnak a tanulók részképességeinek sokoldalú fejlesztéséhez.

A CD alkalmas az osztálytermi környezetben (tanórán, napköziben, szakkörön) való használatra és egyéni fejlesztésre, valamint az otthoni izgalmas, de hasznos időtöltésre.
Házhozszállítás 5-10 munkanap
Intézmény általános iskola
Kiadó Műszaki Kiadó
Licenc korlátlan
Tantárgy matematika

Megjegyzés

Tábla- és tankönyvfüggetlen; Telepíthető; 1 gépes licensz is megrendelhető

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő